Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αψηφούν τους περιορισμούς και κάνουν γιορτές στα χιονοδρομικά της Βουλγαρίας

Αψηφούν τους περιορισμούς και κάνουν γιορτές στα χιονοδρομικά της Βουλγαρίας

0

Για το γεγονός ότι υπάρχουν κρατήσεις από Σέρβους, Έλληνες, Τούρκους και πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας ενημέρωσε η υπουργός Τουρισμού της γείτονος

 Παρά τους περιορισμούς και την υποχρέωση τριήμερης καραντίνας για τις περιπτώσεις επιστροφής από το εξωτερικό, υπάρχουν συμπατριώτες μας, που επιλέγουν να ταξιδέψουν στη γειτονική Βουλγαρία, ώστε να κάνουν γιορτές στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους η υπουργός Τουρισμού, Μαριάνα Νικόλοβα, από το χιονοδρομικό κέντρο Παμπόροβο, οι κρατήσεις κυμαίνονται στο 30% καθώς έχουν ακυρωθεί αυτές από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ωστόσο, όπως εξήγησε η ίδια, στα χιονοδρομικά κέντρα ήδη υπάρχουν κρατήσεις από Σέρβους, Έλληνες, Τούρκους και πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας. Σύμφωνα με την εκτίμησή της, το 80% περίπου του κλάδου έχει διασωθεί από πτώχευση χάρη στα εγκριθέντα μέτρα υποστήριξης από την κυβέρνηση.

Σημειώνεται ότι στη Βουλγαρία αν και έχει επεκταθεί το lockdown μέχρι το τέλος Ιανουαρίου τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια παραμένουν ανοιχτά.  Το χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο άνοιξε στις 19 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους

Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (…