Αρχική Χωρίς κατηγορία Super League 2: Φρένο από τους λοιμωξιολόγους στην έναρξη του πρωταθλήματος

Super League 2: Φρένο από τους λοιμωξιολόγους στην έναρξη του πρωταθλήματος

0

Αναμονή και επανεξέταση για σέντρα!

Υπό επανεξέταση η εκκίνηση της Super League 2 μετά το «stop» της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων. Στην αναμονή οι ομάδες.

Ο αυξανόμενος ρυθμός των κρουσμάτων και ο αριθμός των θανάτων λόγω κορωνοϊού που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα φαίνεται πως προβληματίζει την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων. Κατά πληροφορίες οι ειδικοί φέρονται να έβαλαν σε πρώτη φάση «stop» στην εξαίρεση κι άλλων πρωταθλημάτων, όπως η Super League 2.

Το «κόκκινο» δεν αφορά μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα και σε άλλα αθλήματα που αιτήθηκαν αγωνιστική δράση με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League 1, που είναι ο βασικός κανόνας.

Παρά την άρνηση των Επιτροπής Λοιμωξιολόγων ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά σε ό,τι αφορά την Super League 2. Οι ομάδες τηρούν στάση αναμονής και άπαντες κατανοούν την ανάγκη να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι χωρίς «ακραίες» τοποθετήσεις, ώστε η κατηγορία να μη βρεθεί με την πλάτη στον… τοίχο, σε οικονομικό επίπεδο.

Η σέντρα για την SL2 θα επανεξεταστεί πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας. Κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο. Από την πλευρά της η διοργανώτρια έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις και εξακολουθεί να προσπαθεί ώστε η έναρξη να γίνει ακόμα και την επόμενη εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί υπομονή από όλους καθώς τα πάντα είναι στο χέρι των Λοιμωξιολόγων και το θέμα σχετίζεται με την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή η έναρξη της SL2 με εβδομαδιαία τεστ και αναβολή αγώνα -μέχρι να αλλάξει το πρωτόκολλο- στα τρία κρούσματα σε ομάδα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Καλπάζει» με 7 μποφόρ ο «Διομήδης» στην Ξάνθη

Παγετός με – 7 βαθμούς Κελσίου – Από την Πέμπτη θα υποχωρήσουν οι άνεμοι αλλά θα παραμείνε…