Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Παρατείνεται έως 7 Δεκεμβρίου το lockdown

Παρατείνεται έως 7 Δεκεμβρίου το lockdown

0

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε επιβεβλημένη την απόφαση για παράταση των μέτρων, καθώς όπως είπε, το επιδημιολογικό φορτίο είναι επιβαρυμένο σε κάποιες περιοχές

 

Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα μέχρι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου σύμφωνα με δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για ενδείξεις μείωσης των κρουσμάτων, μιλώντας για σταδιακή επάνοδο της κανονικότητας.

Χαρακτήρισε επιβεβλημένη την απόφαση για παράταση των μέτρων, καθώς όπως είπε το επιδημιολογικό φορτίο είναι επιβαρυμένο σε κάποιες περιοχές, οι οποίες αποτελούν και πηγή ανησυχίας.

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα ανακοινώσει τα επόμενα βήματα όταν έχει περισσότερα δεδομένα για την πορεία της πανδημίας», συνέχισε ο κ. Πέτσας. «Ο στόχος παραμένει ένας οι Έλληνες να συναντηθούμε με το εμβόλιο όρθιοι και υγιείς και από την άνοιξη του 2021 με το καλό να ανοίξει και πάλι μία νέα εποχή για την χώρα μας», τόνισε, ενώ σημείωσε ότι «οι ΜΕΘ πριν την πανδημία ήταν 557, σήμερα λειτουργούν πάνω από 1.260 κλίνες ΜΕΘ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…