
Μισό κιλό συκώτι μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
3 ξερά φύλλα δάφνης
Σάλτσα από τρείς ώριμες ντομάτες
1 κουταλιά τριμμένη παρμεζάνα
100 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κύβους
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
200 ml κόκκινο κρασί
Λίγη κανέλα
Σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνουμε βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τη ζάχαρη, το πιπέρι και το αλάτι. Μόλις τα κρεμμύδια σχεδόν λιώσουν, βάζουμε τα συκώτια κομμένα σε λεπτές φέτες και τα σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός της φέτας και της παρμεζάνας. Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση δυνατή και μετά συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε συχνά για δεκαπέντε λεπτά.