Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μήνυμα συμπαράστασης των παικτών της Εθνικής Ποδοσφαίρου

Μήνυμα συμπαράστασης των παικτών της Εθνικής Ποδοσφαίρου

0

Στους συναδέλφους τους σε Super League 2 & Football League!

Δύσκολες στιγμές βιώνουν οι παίκτες της Super League 2 και της Football League, καθώς τα πρωταθλήματα που αγωνίζονται δεν έχουν ξεκινήσει και ζουν στην αβεβαιότητα.

Οι διεθνείς μας στέκονται στο πλευρό τους αποδεικνύοντας ότι οι ποδοσφαιριστές  είναι «ενωμένοι» και μία γροθιά, καθώς οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος λίγο μετά το φιλικό με την Κύπρο όπου κέρδισαν 2-1 εξέδωσαν, μέσω του ΠΣΑΠ, κοινή ανακοίνωση συμπαράστασης προς τους συναδέλφους τους στις δύο μικρότερες ελληνικές επαγγελματικές κατηγορίες. Κίνηση που αποτυπώνει ανάγλυφα πως οι παίκτες, δεν έχουν σκοπό να αφήσουν μόνο τον οποιοδήποτε συνάδελφό τους.

Αναλυτικά η δήλωση των διεθνών

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας της Super League 2 και της Football League. Κατανοούμε απόλυτα την κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας λόγω της έξαρσης της πανδημίας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιδιαιτερότητα του κάθε επαγγέλματος

Η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών.

Ζητάμε να επανεξεταστεί το αίτημα για την έναρξη του πρωταθλήματος, πάντα με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…