Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Λουκέτο» από την ΕΠΟ σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και Κύπελλο Ελλάδας

«Λουκέτο» από την ΕΠΟ σε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και Κύπελλο Ελλάδας

0

Τέλος και για την Γ’ Εθνική!

Αναστολή αγωνιστικής δράσης στο Κύπελλο Ελλάδας και στη Γ’ Εθνική αποφάσισε η ΕΠΟ. Σταματούν και τα τοπικά πρωταθλήματα. Οι Ενώσεις ενημέρωθηκαν και επίσημα από την ιατρική επιτροπή της Ομοσπονδίας για την αναστολή τόσο στους ομίλους της κατηγορίας όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ακόμη σε αναστολή μπαίνουν και τα πρωταθλήματα στις γυναίκες.

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Σε εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας, Πρωταθλημάτων Γ’ Εθνικής, καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας Γυναικών.

Επιπλέον: «Η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι αναστέλλεται, μέχρι νεωτέρας, η διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων τοπικών πρωταθλημάτων.

Στους συλλόγους τοπικών πρωταθλημάτων των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Α (Επιτήρησης/κίτρινο), επιτρέπονται οι ομαδικές προπονήσεις τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά περιγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στις ΕΠΣ των νομών που ανήκουν στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου/κόκκινο) επιτρέπεται η ατομική άσκηση χωρίς προπονητή».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή Αφής

Θα τη μεταφέρουν περίπου 10.000 λαμπαδηδρόμοι – Τη Δευτέρα θα περάσει από την Ξάνθη …