Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ξεκινά δωρεάν drive through testing στην Ξάνθη

Ξεκινά δωρεάν drive through testing στην Ξάνθη

0

Από αύριο, στον χώρο απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ θα εγκατασταθούν τα συνεργεία του ΟΕΔΥ και θα διενεργούν rapid test

O Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ ενημερώνει ότι, από αύριο Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και κάθε ημέρα, εκτός της Κυριακής, από τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ, γρήγορα τεστ Αντιγόνου covid-19 (rapid test) στην Ξάνθη.

Τα συνεργία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στον χώρο απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, όπου έχει δημιουργηθεί ειδική διαδρομή, ώστε με τον  πλέον λειτουργικό και ασφαλή τρόπο, να πραγματοποιείται η είσοδος και η έξοδος, από το σημείο.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας  τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους  την αστυνομική τους ταυτότητα, αποστέλλοντας sms  με αριθμό  1 στο 13033, για τη μετακίνησή τους.

Είναι η γνωστή πλέον λειτουργία, drive through testing  που πιλοτικά δοκιμάστηκε  στην Ξάνθη τον Ιούνιο του 2020 και επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα με τους πολίτες να δίνουν δείγμα, άμεσα,  χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους.

Με τη μέθοδο αυτή,  δεν υπάρχει  καθυστέρηση  και αναμονή  για τους πολίτες, που εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο, που δεν υπερβαίνει τα λίγα  λεπτά.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Θήρας και Βυρσοδεψείων

Θα διακοπεί η κυκλοφορία από Δευτέρα ως Παρασκευή   Από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου μέχρι κ…