Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Φουντώνουν οι αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες για το λουκέτο στο υποκατάστημα της Πειραιώς στα Άβδηρα

Φουντώνουν οι αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες για το λουκέτο στο υποκατάστημα της Πειραιώς στα Άβδηρα

0

Επιστολή Διαμαρτυρίας από το Σύλλογο Γυναικών Αβδήρων με παραλήπτη και τη πρόεδρο της Διακομματικής κα Ντόρα Μπακογιάννη

 

Η Τράπεζα των Αγροτών  χωρίς κανένα υποκατάστημα στους αγροτικούς δήμους και 2 στην Ξάνθη!

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες στους κατοίκους των δήμων Αβδήρων και Τοπείρου μετά την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να αναστείλει την λειτουργία του μοναδικού της υποκαταστήματος που εξυπηρετούσε όλο τον αγροτικό κόσμο δύο δήμων, του συνταξιούχους αλλά και τους τουρίστες κατά την καλοκαιρινή σαιζόν. Να υπενθυμίσουμε ότι η Τράπεζα Πειραιώς διατηρεί δύο υποκαταστήματα στην Ξάνθη, στον αστικό ιστό και πλέον κανένα στους αγροτικούς δήμους , ιδιαίτερα δε όταν πλασάρεται ως τράπεζα που στηρίζει τους αγρότες!

 

Επιστολή Διαμαρτυρίας από το Σύλλογο Γυναικών Αβδήρων

Επιστολή διαμαρτυρίας στέλνουν προς την πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης κα Ντόρα Μπακογιάννη, τον περιφερειάρχης Χρήστο Μέτριο, τους βουλευτές του νομού , Σπύρο Τσιλιγγίρη, Μπαράν Μπουρχάν και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ καθώς και τους δημάρχους Αβδήρων και Τοπείρου κυρίους Τσιτιρίδη και Μίχογλου αντίστοιχα ο σύλλογος Γυναικών των Αβδήρων.

Ειδικότερα αναφέρουν: Ο σύλλογος γυναικών Αβδήρων με μεγάλη του λύπη πληροφορήθηκε το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην ιστορική έδρα του δήμου Αβδήρων.

Η τράπεζα εξυπηρετεί εδώ και χρόνια όλο το Δήμο Αβδήρων και τον δήμο Τοπείρου .Επίσης εξυπηρετεί και πολύ μεγάλο αριθμό πολιτών του υπόλοιπου νομού Ξάνθης οι οποίοι κατά τους θερινούς μήνες διαμένουν στην εξοχική τους κατοικία.

Επισημαίνουμε ότι η παραλιακή ζώνη των Αβδήρων δέχεται μεγάλη επισκεψιμότητα και από πολίτες γειτονικών χωρών. Ας μην ξεχνάμε και τις σχολικές και άλλες επισκέψεις στο αρχαιολογικό μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο. Απευθυνόμενοι στον περιφερειάρχη κ.Μέτιο στον βουλευτή κ .Τσιλιγγίρη και στους δημάρχους των Αβδήρων κ.Τσιτιρίδη και Τοπείρου κ. Μίχογλου ζητάμε να αναλογιστούν το μεγάλο πρόβλημα που θα δημιουργηθεί με το κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς και τις αρνητικές συνέπειες που θα προκύψουν για όλη την παραλιακή ζώνη του νομού μας και να προσπαθήσουν με παρεμβάσεις τους να ανατρέψουν αυτή την απόφαση.

Γιατί στη ζωή δεν είναι όλα χρήμα είναι και ανθρωπιά».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χρηματοδότηση και στελέχωση ζήτησαν οι Πρυτάνεις από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας

Ολοκληρώθηκε η 105η Σύνοδος Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων που πραγματοποιήθηκε στη…