Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο ο πρώην νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής

Έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο ο πρώην νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής

0

 Η κηδεία του τελέστηκε χθες σε στενό κύκλο λόγω των μέτρων

Σε ηλικία 63 χρονών απεβίωσε το βράδυ της Τετάρτης, στο νοσοκομείο Καβάλας, ο πρώην νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής, νικημένος από την επάρατο νόσο. Η κηδεία του τελέστηκε χθες, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο Θόδωρος Καλλιοντζής, γεννημένος το 1957 στο Κοκκινόχωμα Καβάλας, διετέλεσε νομάρχης από το 1998 και μέχρι την κατάργηση του θεσμού το 2010, οπότε και ήταν υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας εκείνη την χρονιά.

Μετά από τρεις θητείες στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση θεωρήθηκε ένας από τους αγαπητούς εκλεγμένους αιρετούς για το νομό Καβάλας.

Τα συλληπητήριά τους εξέφρασαν αιρετοί, φίλοι και συνοδοιπόροι του εκλιπόντος, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο οποίος σημείωσε: «”Ο Θόδωρος Καλλιοντζής διέγραψε αξιόλογη πορεία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το αποτύπωμα της δεκαετούς παρουσίας του στα πολιτικά πράγματα της Καβάλας, τον κατατάσσει στην κατηγορία των δημοσίων προσώπων που προσπάθησαν, μέσω της εκτέλεσης συγκεκριμένων έργων και ουσιαστικών παρεμβάσεων, να αλλάξουν την εικόνα της περιοχής τους. Στην οικογένεια και τους φίλους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …