Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Δύο θάνατοι στο νοσοκομείο αναφοράς

Δύο θάνατοι στο νοσοκομείο αναφοράς

0

Έξι νέες κλίνες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

 

Κατέληξε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης ένας 85χρονος από την Δράμα που νοσηλευόταν στη ΜΕΛ από τις 18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας. Πρόκειται για τον 38ο θάνατο ασθενούς με κορωνοϊό που σημειώνεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Την ίδια μέρα σημειώθηκε και ο 39ος θάνατος. Πρόκειται για 73χρονο επίσης από τη Δράμα.

Εν τω μεταξύ, δέκα εισαγωγές και πέντε εξιτήρια σημειώθηκαν την Κυριακή στο νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης ανεβάζοντας τον αριθμό των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στα 71 άτομα.

 

Ενίσχυση της ΜΕΘ

Το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης προχώρησε επίσης σε ενίσχυση της ΜΕΘ με έξι κλίνες

Ο νέος εξοπλισμός με κλίνες ΜΕΘ και αναπνευστήρες που έφτασε την περασμένη Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 στην Αλεξανδρούπολη και μετά και από σχετικό αίτημα στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια είναι στη διάθεση των ασθενών.

Μάλιστα ο διοικητής κ. Ρούφος δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων των συναδέλφων του στο Νοσοκομείο, με την ανάρτηση του ΠΓΝΑ στο Facebook να αναφέρει πως: «Εάν θέλεις να δεις πως στήνεται μια Μ. Ε. Θ. σε ένα βράδυ πλήρως εξοπλισμένη, δύναμης 6 κλινών, δεν έχεις παρά να έρθεις στο ΠΓΝΑ».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…