Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Διακινητής συνελήφθη όταν έπεσε με το ΙΧ πάνω σε φανάρι στα Κιμμέρια

Διακινητής συνελήφθη όταν έπεσε με το ΙΧ πάνω σε φανάρι στα Κιμμέρια

0

Τρεις περιπτώσεις διακίνησης το Σάββατο στη Θράκη. Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Συνελήφθησαν το Σάββατο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τρεις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Ιμέρου Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας δράστης, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Τελικά, στο ύψος του οικισμού Κιμμερίων Ξάνθης το παραπάνω όχημα προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη και ακινητοποιήθηκε, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη, ενώ όπως διαπιστώθηκε στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον δεύτερο αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει, παράνομα, πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν μία αλλοδαπή, διότι την εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι οι παραπάνω τρεις διακινούμενοι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς τρία δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είναι πλαστά.

Κατασχέθηκαν συνολικά δύο αυτοκίνητα, ένα φορτηγάκι, χρηματικό ποσό και τρία πλαστά έγγραφα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη διακινητή στον οικισμό των Αβδήρων

Μετέφερε με ΙΧ τρεις νόμιμους μετανάστες με όχημα που είχε κλαπεί από την Αττική   Συ…