Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αναβάλλεται η δράση δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου στην Ξάνθη

Αναβάλλεται η δράση δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου στην Ξάνθη

0
mastografos kiniti monada

Ενημερώθηκαν και ατομικά οι ενδιαφερόμενες. Θα λάβουν ενημέρωση όταν επιτρέψουν την πραγματοποίησή της οι συνθήκες της πανδημίας

Ο covid-19 που επηρεάζει τη ζωή όλων μας, δεν μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτη και τη δράση που προανήγγειλε το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής», σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, τον Δήμο Ξάνθης, την Estee Lauder και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό από 2 έως 8 Νοεμβρίου 2020, στην κεντρική πλατεία, για τη διενέργεια προληπτικού μαστογραφικού ελέγχου.

Όπως διευκρινίζουν οι διοργανωτές, η εκδήλωση δε ματαιώνεται, αλλά για την αναβολή της ενημερώθηκε και ατομικά κάθε ενδιαφερόμενη που εκδήλωσε την επιθυμία ένταξης στο πρόγραμμα εξέτασης.

Όπως σημειώνεται από το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» «κρατάμε το αρχείο των προγραμματισμένων ραντεβού, όπως διαμορφώθηκε εν όψει της εξέτασης και θα το επικαιροποιήσουμε, μόλις γίνει αυτό εφικτό, μετά από συνεννόηση βέβαια, με όλες τις γυναίκες που έχουν δηλώσει συμμετοχή. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια κοινωνικής αρωγής, όπως κάναμε και στο πρώτο κύμα της πανδημίας. Σας καλούμε να προσέχετε την υγεία σας, να λαμβάνετε τα προληπτικά μέτρα προστασίας και είμαστε σίγουροι ότι όλοι, με συμπαράσταση ο ένας προς τον άλλο θα τα καταφέρουμε πάλι».

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…