Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΘ: Από ποιές διόδους επιτρέπεται η διέλευση, ποιοί συνοριακοί σταθμοί είναι κλειστοί

ΑΜΘ: Από ποιές διόδους επιτρέπεται η διέλευση, ποιοί συνοριακοί σταθμοί είναι κλειστοί

0

Από τους Κήπους εισέρχονται μόνο Έλληνες πολίτες, κάτοικοι κάτοχοι άδειας παραμονής, καθώς και για απολύτως αναγκαίες επαγγελματικές ή ιατρικές μετακινήσεις

Η Νυμφαία, το Ορμένιο και η Εξοχή είναι ανοικτά μόνο για εμπορευματικές μεταφορές όλο το 24ωρο μόνο με τον οδηγό του οχήματος- Κλειστή από τον Απρίλιο η δίοδος Αγίου Κωνσταντίνου

Περιορισμοί τέθηκαν σε εφαρμογή στα σύνορα της χώρας με στόχο τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε τα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από την Παρασκευή το πρωί και αφορούν στις χερσαίες πύλες εισόδου της χώρας, δηλαδή στα βόρεια σύνορα.

Στη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας από το υπουργείο Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «τα στοιχεία των τελευταίων ημερών δείχνουν πως το επιδημιολογικό φορτίο δεν έχει μειωθεί ακόμα, με υψηλούς δείκτες θετικότητας να παρατηρούνται σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας».

Αναλυτικά:

-από τον Προμαχώνα η διέλευση επιτρέπεται από τις 07:00 μέχρι τις 23:00, ενώ οι εμπορευματικές μεταφορές διέρχονται όλο το 24ωρο.

-από την Κακαβιά εισέρχονται μόνο Έλληνες πολίτες, κάτοικοι κάτοχοι άδειας παραμονής, καθώς και για απολύτως αναγκαίες επαγγελματικές ή ιατρικές μετακινήσεις. Η διέλευση επιτρέπεται από τις 07:00 μέχρι τις 23:00, ενώ οι εμπορευματικές μεταφορές διέρχονται όλο το 24ωρο. Επιπρόσθετα, εισερχόμενοι από την Κακαβιά μπαίνουν υποχρεωτικά σε 7ήμερη καραντίνα.

-από τους Ευζώνους και τους Κήπους εισέρχονται μόνο Έλληνες πολίτες, κάτοικοι κάτοχοι άδειας παραμονής, καθώς και για απολύτως αναγκαίες επαγγελματικές ή ιατρικές μετακινήσεις. Η διέλευση επιτρέπεται από τις 07:00 μέχρι τις 23:00, ενώ οι εμπορευματικές μεταφορές διέρχονται όλο το 24ωρο.

-τη Νυμφαία, το Ορμένιο και η Εξοχή είναι ανοικτά μόνο για εμπορευματικές μεταφορές όλο το 24ωρο μόνο με τον οδηγό του οχήματος.

 

Σημειώνουμε ότι η διόδος Αγίου Κωνσταντίνου στην Ξάνθη παραμένει κλειστή από τον Απρίλιο, ενώ λόγω των μέτρων φαίνεται ότι κλείνει και ο συνοριακός σταθμός Καστανέων, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στο ΦΕΚ της 20 Νοεμβρίου, όπου ρυθμίζονται τα νέα μέτρα για τα σύνορα.

 

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε …χειμερία νάρκη οι αγρότες της Ξάνθης

Παντελώς απρόθυμοι για κινητοποιήσεις ενώ ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους οι αγρότες του Έβρου …