Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 84 νέες παραβάσεις για μη χρήση μάσκας στην ΑΜΘ

84 νέες παραβάσεις για μη χρήση μάσκας στην ΑΜΘ

0

Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων σε πολίτες και καταστήματα

Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (45.617) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

  • (417) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (15) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  • (26) παραβάσεις και (3) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων, μη δήλωση ραντεβού και λίστας πελατών, κ.λπ.).
  • (11) για λειτουργία καταστημάτων πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή προβλεπόμενου διοικητικού προστίμου και αναστολής λειτουργίας, από τα οποία (6) στη Δυτική Ελλάδα, (3) στην Ήπειρο και από (1) στην Κρήτη και στο Βόρειο Αιγαίο.
  • (1.741) για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (84) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (3) για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (Passenger Locator Form) από ταξιδιώτη.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…