Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 82 νέες παραβάσεις για μη χρήση μάσκας στην ΑΜΘ λίγο πριν το lockdown

82 νέες παραβάσεις για μη χρήση μάσκας στην ΑΜΘ λίγο πριν το lockdown

0

Αναμένεται περαιτέρω εντατικοποίηση των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων

Συνεχίζονται αμείωτοι οι έλεγχοι της αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (46.711) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

  • (358) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (13) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
  • (8) παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων, μη δήλωση ραντεβού και λίστας πελατών, κ.λπ.).
  • (5) για λειτουργία καταστημάτων πέραν του ωραρίου με επιβολή προβλεπόμενου διοικητικού προστίμου και αναστολής λειτουργίας, από τις οποίες (4) στην Πελοπόννησο και (1) στα Ιόνια Νησιά.
  • (1.673) για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (82) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξάνονται οι παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης στην ΑΜΘ

73 πρόστιμα επιβλήθηκαν την Τετάρτη  Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη σε όλ…