Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 79χρονη από την Ξάνθη και 79χρονος από Κομοτηνή κατέληξαν στο νοσοκομείο αναφοράς

79χρονη από την Ξάνθη και 79χρονος από Κομοτηνή κατέληξαν στο νοσοκομείο αναφοράς

0

72 ασθενείς με ΠΝΓΑ νοσηλεύονται στο ΠΝΓΑ

 

Μια γυναίκα 79 ετών από την Ξάνθη κατέληξε την Κυριακή στο νοσοκομείο αναφοράς

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στην πτέρυγα COVID-19 του Νοσοκομείου Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης και κατέληξε τη νύχτα. Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο στις 31 Οκτωβρίου.

Σήμερα το πρωί κατέληξε ένας 79χρονος άνδρας από την Κομοτηνή, που νοσηλευόταν από τις 9 Νοεμβρίου σε κλινική Covid-19 του νοσοκομείου αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. Ο άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ήταν ο 49ος θάνατος με τελική αιτία τον κορωνοϊό, που καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Ακόμη δυο ασθενείς κατέληξαν το βράδυ της Παρασκευής στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας πρόκειται για ένα 64χρονο από την Σέρρες ο οποίος έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο και τη ΜΕΘ στις 30 Οκτωβρίου  και μια 67χρονη από την Καβάλα η οποία έκανε εισαγωγή στις 14 Οκτωβρίου στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση της επιδεινώθηκε στις 19 Οκτωβρίου και έτσι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε.

Την Κυριακή σημειώθηκαν 3 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό, και συγκεκριμένα δύο ανδρών, 60 και 63 ετών, και μίας 59χρονης, και οι τρεις από την Αλεξανδρούπολη. Επίσης δόθηκαν και δυο εξιτήρια. Με αυτά τα δεδομένα, σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 72 ασθενείς με κορωνοϊό, εκ των οποίων οι 54 στις κλινικές covid, 12 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 6 στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…