Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 1 Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος στον  Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης

1 Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος στον  Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης

0

Αιτήσεις μέχρι 23.11.2020

 

 

Ο Φορέας Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης θα προσλάβει ένα Δασολόγο – Περιβαλλοντολόγο με σύναψη σύμβασης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου LIFE:

LIFE18 NAT/GR/000768 «Βελτίωση της συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας σε 4 Εθνικά Πάρκα της Νότιας Ευρώπης» (Improving human-bear coexistence in 4 National Parks of South Europe),

 

 Διάρκεια της σύμβασης

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την υπογραφή της έως τη λήξη του έργου, ήτοι την 30-09-2024.

 

Προθεσμίες

Η έναρξη προθεσμίας για υποβολή των προτάσεων για σύναψη σύμβασης έργου ξεκινά από την ημέρα της ανάρτησης

της εν λόγω πρόσκλησης στην ιστοσελίδα του ΦΔΟΡ και στον διαδικτυακό ιστότοπο: «Διαύγεια», ήτοι την 11.11.2020, και λήγει την 23.11.2020.

Πληροφορίες:

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A93%CE%A9%CE%9F46%CE%A884%CE%91-%CE%A1%CE%A8%CE%9B?inline=true

 

 

Έρχονται προσλήψεις στα νοσοκομεία μέχρι τέλος του 2020

 

Πρόσληψη επικουρικού, ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού βοηθητικού προσωπικού για ένα έτος στα νοσοκομεία της χώρας, προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Υγείας, στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης για το ηλεκτρονικό εμπόριο που ψηφίζεται αύριο στην Ολομέλεια.

Το εν λόγω προσωπικού θα προσληφθεί έως 31.12.2020 για ένα έτος, για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, στα στρατιωτικά νοσοκομεία, στο ΝΙΜΤΣ στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία, στα νοσοκομεία Αρεταίειο και Αιγινήτειο, στην Ανώνυμη Εταιρία Μονάδων Υγείας , στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, στις δομές πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν από την πανδημία. Η ισχύς της διάταξης άρχεται από 1η Οκτωβρίου 2020.

Επίσης, εφόσον εξακολουθεί να υφίσταται κίνδυνος διασποράς του νέου κορονοϊού και έως και την 30η Ιουνίου 2021, με απόφαση του Γενικού Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας δύναται να εντάσσεται στο δυναμικό των ΠΦΥ και των Νοσοκομείων εθελοντικό ή συμβατικά ή αναγκαστικά διατιθέμενο ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό από τον ιδιωτικό τομέα και να του ανατίθενται καθήκοντα για ορισμένο χρονικό διάστημα για την καταπολέμηση της έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας. Για την απασχόληση του συγκεκριμένου προσωπικού συνάπτεται ατομική σύμβαση απασχόλησης με τον διοικητής της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας, στην οποία αναφέρεται ο χρόνος απασχόλησης και οι όροι αποζημίωσης . Η διάρκεια απασχόλησης δύναται να παρατείνεται για έξι ακόμα μήνες από τη λήξη της σύμβασης και σε κάθε περίπτωση όχι πέρα από την 31η Δεκεμβρίου 2021. Προβλέπεται επίσης η απασχόληση συνταξιούχων γιατρών στο ΕΣΥ για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από την διασπορά του covid-19.

 

 

ΟΑΕΔ: 11 ανοιχτά προγράμματα για ανέργους

 

Όλες οι λεπτομέρειες

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν άμεσα.

Ανοιχτά είναι 11 προγράμματα του ΟΑΕΔ προς υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν άμεσα.

 

Δείτε τα ανοιχτά προγράμματα του Οργανισμού:

 

Πρόγραμμα προεργασίας για 3.000 ανέργους νέους, ηλικίας 18-30 στις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Πρόγραμμα 9.200 δικαιούχων “Επιταγής Επανένταξης στην αγορά εργασίας”

Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας στους Δήμους Αμύνταιου και Πτολεμαΐδας

Πρόγραμμα Απασχόλησης 3.500 ανέργων πτυχιούχων ηλικίας 22-29 ετών

Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων 18-29 ετών

Πρόγραμμα Απασχόλησης Μακροχρονίων Ανέργων 55-67 ετών

Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων από Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ)

Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων σε Κλάδους Έξυπνης Εξειδίκευσης

Πρόγραμμα Δεύτερης Επιχειρηματικής Ευκαιρίας

Πιλοτικό Πρόγραμμα Ελευσίνας

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων με προσωπικό άνω των 20 θέσεων πλήρους απασχόλησης, για την πρόσληψη 5.000 ανέργων που βρίσκονται σε μειονεκτική και ιδιαίτερα μειονεκτική θέση, ηλικίας άνω των 50 ετών

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.oaed.gr

 

 

 

Προσλήψεις για 6 χρόνια στο υπουργείο Μετανάστευσης

 

 

Ειδικότητες και αιτήσεις

 

 

Πρόσληψη συνολικά τριακοσίων εβδομήντα (370) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με διάρκεια τρία (3) έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία (3) έτη, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με χρηματοδότηση από τον τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου.

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, καθώς και στη Διαύγεια η προκήρυξη του διαγωνισμού πρόσληψης 370 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με διάρκεια τρία έτη και δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία έτη.

Η προκήρυξη αφορά στην πρόληψη 217 ατόμων πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 66 ατόμων τεχνολογικής εκπαίδευσης και 87 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ οι θέσεις κατανέμονται ως ακολούθως:

 

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), διακόσιες δεκαεπτά (217) θέσεις. Ειδικοτήτων: ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ), ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ), ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΠΕ ΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ, ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ, ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ, ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ, ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΠΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ-ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ, ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.

 

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), εξήντα έξι (66) θέσεις. Ειδικοτήτων: ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΤΕ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 

Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), ογδόντα επτά (87) θέσεις. Ειδικοτήτων: ΔΕ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ, ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΔΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΩΝ, ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ), ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ (ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ), ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η/Υ, ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ.

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά (βάσει του άρθρου 46 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 75 Α΄ 30.03.2020) στην ίδια εφαρμογή σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πρόσκλησης, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙ του αναπόσπαστου Παραρτήματος Α΄ αυτής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση, που θα βρουν στη διεύθυνση https://jobs.migration.gov.gr/login και να την υποβάλουν στην ίδια εφαρμογή επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά στα αντίστοιχα πεδία. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι και τη Δευτέρα 07/12/2020 και ώρα 23.59 μ.μ.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…