Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τις χρηματοδοτήσεις που αναμένει από το ΥΠΕΣ για έργα ανακοινώνει ο δήμος Τοπείρου

Τις χρηματοδοτήσεις που αναμένει από το ΥΠΕΣ για έργα ανακοινώνει ο δήμος Τοπείρου

0

Ευχαριστίες για τη συμβολή του Σ. Τσιλιγγίρη

 Για τις χρηματοδοτήσεις που λαμβάνει ενημερώνει ο δήμος Τοπείρου. Όπως σημειώνει, «ήδη έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του γηπέδου Αβάτου και την τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας προϋπολογισμού πάνω από 410.000 ευρώ, καθώς και η διαμόρφωση του γηπέδου Ερασμίου προϋπολογισμού πάνω από 150.000 ευρώ γεγονός που συμβάλλει στην δημιουργία σύγχρονων χώρων άθλησης στην περιοχή μας. Επίσης, έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας προϋπολογισμού πάνω από 70.000 ευρώ, που συμβάλλει στην διασφάλιση περαιτέρω συνθηκών ασφάλειας για τους μικρούς μας μαθητές. Ακόμη, έχει εγκριθεί η αντικατάσταση των εσωτερικών δικτύων ύδρευσης στους οικισμούς Μάγγανα και Εράσμιο προϋπολογισμού πάνω από 1.900.000 ευρώ μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι το οποίο έχει μετονομαστεί σε ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ.

Για την ταχύτερη έγκριση των παραπάνω χρηματοδοτήσεων θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Βουλευτή Ν. Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος με διαρκή παρουσία στα κέντρα αποφάσεων είναι αρωγός και δείχνει αμείωτο ενδιαφέρον για την εξέλιξη των συγκεκριμένων έργων.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να σχεδιάζει παρεμβάσεις στους οικισμούς του Δήμου μας, με σκοπό την υλοποίηση έργων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…