Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συλλήψεις και κατάσχεση 239 γραμμαρίων κάνναβης στην Ξάνθη

Συλλήψεις και κατάσχεση 239 γραμμαρίων κάνναβης στην Ξάνθη

0

Ο σκύλος της αστυνομίας βρήκε την κάνναβη σε σακούλες σε σπίτι εντός οικισμού του νομού και οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλες δύο γυναίκες που κατείχαν κάνναβη

Συνελήφθησαν την Δευτέρα, στο νομό Ξάνθης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Δευτέρα το μεσημέρι, σε οικισμό της Ξάνθης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα ελληνικής υπηκοότητας, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 172,1 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα, στην Ξάνθη, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν δύο γυναίκες ελληνικής υπηκοότητας, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 67,1 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 239,2 γραμμάρια κάνναβης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…