Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παρεμβάσεις στο γήπεδο Αβάτου με 410.639 ευρώ από τον ΦιλόΔημο ΙΙ

Παρεμβάσεις στο γήπεδο Αβάτου με 410.639 ευρώ από τον ΦιλόΔημο ΙΙ

0

Θα τοποθετηθεί μεταλλική κερκίδα. Προβλέπεται συντήρηση του γηπέδου, αποκατάσταση των αποδυτηρίων και διαμόρφωση χώρων υγιεινής

Ένα σημαντικό έργο για το Δήμο Τοπείρου εντάχθηκε στο  Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών. Το έργο αφορά την ένταξη της πράξης «Προμήθεια – τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας και διαμόρφωση του γηπέδου Αβάτου» με προϋπολογισμό 410.639,14 ευρώ.

Σύμφωνα με την τεχνική μελέτη θα πραγματοποιηθεί η συντήρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου και η αποκατάσταση των αποδυτηρίων, η διαμόρφωση χώρων υγιεινής, η τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας 594 θέσεων, η επισκευή των περιφράξεων όπου απαιτείται και η προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για το γήπεδο.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε ότι «Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η δημοπράτηση του έργου. Διαμορφώνουμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης στον οικισμό Αβάτου ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιείται από τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας. Στη συνέχεια ακολουθούν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του γηπέδου Ερασμίου, ενώ σχεδιάζουμε και δρομολογούμε αναπλάσεις σε χώρους άθλησης και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οξυγόνο από τον δήμο στο Νοσοκομείο Ξάνθης

  Ομόφωνα εγκρίθηκε η παραχώρηση της δωρεάς  της κινητής μονάδας γεννήτριας οξυγόνου …