Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στη θέση «Λιβάδι»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στη θέση «Λιβάδι»

0

Μανώλης Τσέπελης: «Θα διεκδικήσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2021»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020  με ιδιαίτερη επιτυχία το Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) στη θέση «Λιβάδι» πίσω από τον βράχο της Ιερής Μονής Παναγίας Καλαμούς. Οι αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Ξάνθης, τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» και την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας & Θράκης έγιναν με την αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ υποστηρίχθηκαν εθελοντικά από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τους Δρομείς της Ξάνθης «XANTHI RUNNERS» και πολλούς ακόμη λάτρεις του ποδηλάτου.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης με την ολοκλήρωση του αγωνιστικού μέρους,  δήλωσε: Ο Δήμος Ξάνθης με τις υπηρεσίες του και τις υποδομές του στηρίζει έμπρακτα την ποδηλασία στην Ξάνθη καθώς τα τελευταία χρόνια επιδεικνύει μια άνθηση που οφείλετε στη συνεχή δράση και το έντονο ενδιαφέρον του Ποδηλατικού Συλλόγου Ξάνθης «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» που μεταφράζετε σε διαρκή αγώνα, ευαισθητοποίηση, εθελοντισμό, ομαδικό πνεύμα και συμπόρευση ανθρώπων που πιστεύουν βαθιά ότι η Ξάνθη, μπορεί να ανεβεί σε όλα τα σκαλιά του βάθρου.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέσα από συλλογικότητες, εργάζονται συστηματικά και αποτελεσματικά, συντελώντας στην εξωστρέφεια της περιοχής και στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος στην Ξάνθη, από όλες τις γωνιές της Ελλάδας και όχι μόνο.

Ευχαριστούμε  θερμά τον  Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ.Νικόλαο  Ευφραιμίδη, τους Αντιπρυτάνεις του Δ.Π.Θ. κα. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματίων Μακεδονίας Θράκης κ. Παύλο Παπαδόπουλο, τους Αιρετούς και Υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Ξάνθης, για  τις αποτελεσματικές προσπάθειες που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα και για τους συμβολισμούς της  φωτεινής παρουσία τους, κατά τη διεξαγωγή του όλου εγχειρήματος. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας,  μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα.

Όλοι μαζί, συγχρονισμένα και συντονισμένα θα διεκδικήσουμε τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορεινής (ΜΤΒ) Ποδηλασίας για το  2021,  στην Ξάνθη και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι με τον καθοριστικό ρόλο των ανθρώπων του ΠΗΓΑΣΟΥ,  θα τα καταφέρουμε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΟΞ: Προετοιμάζεται για το Κύπελλο

Επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του στην Εθνική Μολδαβίας ο Γκινσάρι Με καθημερινές προπονήσ…