Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Τσιτιρίδης απαντά στον Κριτσίνη:  Τα κατά φαντασία ‘’σκάνδαλα’’ στο Δήμο Αβδήρων και ο υπό σύγχυση κ. Κριτσίνης

Ο Τσιτιρίδης απαντά στον Κριτσίνη:  Τα κατά φαντασία ‘’σκάνδαλα’’ στο Δήμο Αβδήρων και ο υπό σύγχυση κ. Κριτσίνης

0

Τονίζει ότι αναφέρεται σε «σκάνδαλα» και «διαπλοκή» στο δήμο Αβδήρων χωρίς στοιχεία, μόνο με ερωτήματα

 Αφήνει αιχμές για τα εσωτερικά προβλήματα του συνδυασμού του

Στις δημόσιες ανακοινώσεις του Σάκη Κριτσίνη απαντά ξανά ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης με μομφή απέναντι στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ότι απευθύνει κατηγορίες χωρίς στοιχεία, ενώ αντικρούει τις καταγγελίες του επισημαίνοντας ότι αφενός ψήφισε τον απολογισμό του 2019 και αφετέρου παραπλανεί ως προς τη μη εκλογή συμβούλων από άλλες παρατάξεις σε διοικητικά συμβούλια, αφού στο Λιμενικό Ταμείο έχει οριστεί σύμβουλος από την παράταξη Τσολακίδη. Για τα δύο αυτά δεδομένα μάλιστα, επισυνάπτει και τις σχετικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ο κ. Τσιτιρίδης, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, σημειώνει: «τους τελευταίους μήνες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κριτσίνης Αθανάσιος ανακάλυψε ‘’σκάνδαλα’’ και ‘’διαπλοκή’’ στο Δήμο Αβδήρων εξαιτίας των εσωτερικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η παράταξη του.

Αντί να αναφέρει με στοιχεία ποια είναι τα ‘’σκάνδαλα’’ και ποιά η ‘’διαπλοκή’’ στέλνει στον Εισαγγελέα μόνο ερωτήματα. Όλα τα δελτία τύπου τα οποία συντάσσει πιθανόν ο μέντοράς του, αναφέρονται μόνο μέσα σε εισαγωγικά σε αμαρτωλές επιχειρήσεις, διαπλοκή και σκάνδαλα που κάποιοι του εξιστορούν.

Η Δημοτική αρχή από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου ξεκίνησε την εκκαθάριση της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Αβδήρων που συστάθηκε το 2011 και το κλείσιμο των ΑΦΜ των επιχειρήσεων των πρώην Δήμων Αβδήρων, Βιστονίδας και Σελέρου.

Ο κ. Κριτσίνης ενώ αναφέρεται σε ‘’κάθαρση’’ και ‘’διαπλοκές’’ στο Δήμο Αβδήρων στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε τον απολογισμό του 2019 χωρίς να αναφέρει και να σχολιάζει οτιδήποτε μεμπτό για τη διοίκηση και το Δήμαρχο του Δήμου Αβδήρων.

Κατηγορεί τον Υπουργό Εσωτερικών ότι δεν του επιτρέπει να ορίζει συμβούλους του στα διοικητικά συμβούλια των επιχειρήσεων του Δήμου όταν ομόφωνα ορίστηκε Δημοτική Σύμβουλος του κ. Τσολακίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και όχι από την παράταξή του.

Δυστυχώς την ανεπάρκεια του ως Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης την αντιλήφθηκαν τα στελέχη της παράταξης του και αποχώρησαν από αυτήν από τον πρώτο κιόλας χρόνο.

Στο επόμενο δελτίο τύπου ελπίζουμε να αναφερθεί σε σκάνδαλα και διαπλοκές στο Δήμο Αβδήρων χωρίς εισαγωγικά για να αναλάβει και τις ποινικές ευθύνες των όσων ισχυρίζεται στα κείμενα που στέλνει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ευτυχώς το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο χρόνος θα δικαιώσει την αλήθεια».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

21, 8 εκ. ευρώ το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Ξάνθης για το 2021

  15 εκ. για έργα και μελέτες – 6 εκ. για Κοινωνική Πρόνοια στο τεχνικό πρόγραμμα 202…