Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο Θανάσης Παντελιάδης είναι το τελευταίο απόκτημα του ΑΟΞ

Ο Θανάσης Παντελιάδης είναι το τελευταίο απόκτημα του ΑΟΞ

0

ΟΦΙ και Διαγόρας θα είναι αντίπαλοι του ΑΟΞ

Την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, του Θανάση Παντελιάδη ανακοίνωσε επίσημα ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ. Ο έμπειρος αριστερός μπακ ήρθε στην Ξάνθη με περισσότερες από 300 συμμετοχές σε SL/SL2/FL έχοντας ξεκινήσει την σταδιοδρομία του από τον Εθνικό Κατερίνης και συνεχίζοντας σε Βέροια, Πιερικό, Πανσερραϊκό, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρα Τρίπολης, Ομόνοια Λευκωσίας, Ατρόμητο, Λαμία και Λεβαδειακό.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διεργασίες για την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague2, και οριστικοποιούνται οι ομάδες που θα συμμετέχουν, μετά και την προσφυγή της Νίκης Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η προσφυγή της Νίκης απορρίφθηκε τη Δευτέρα κι έτσι οριστικά ΟΦΙ και Διαγόρας θα είναι αντίπαλοι του ΑΟΞ στο πρωτάθλημα.

Ουσιαστικά δηλαδή δικαιώθηκε η απόφαση της Λίγκας, που είχε ανακοινώσει την άνοδο των Κρητικών και των Ροδιτών, στη θέση Πανιωνίου και Πλατανιά Χανίων, οπότε και θα είναι οριστικά και αμετάκλητα αντίπαλοι της Ξάνθης στο νέο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες (ΟΦΙ, Διαγόρας) είχαν κάνει πρόσθετη παρέμβαση στη διαδικασία υπέρ της Λίγκας.

Η Νίκη Βόλου θεωρούσε ότι οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να αγωνιστούν στη Super League 2, καθώς δεν διέθεταν εξ αρχής αδειοδότηση για την κατηγορία και η άνοδος δεν εγκρίθηκε από το ΔΣ της Ενωσης SL2-FL. Ωστόσο η προσφυγή της δεν έγινε δεκτή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …