Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νεκρός διακινητής σε καταδίωξη στην Καβάλα

Νεκρός διακινητής σε καταδίωξη στην Καβάλα

0

Ο οδηγός του ΙΧ και συνεργός του προσπάθησε να αποφύγει την αστυνομία και έχασε τον έλεγχο του οχήματος-Τραυματίστηκε ο ίδιος και οι οκτώ διακινούμενοι

Σε άλλη περίπτωση, εκδηλώθηκε φωτιά σε ΙΧ που μετέφερε τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη, στο νομό Καβάλας, τρείς αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να κινούνται με αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης και να μεταφέρουν, παράνομα, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι στο παραπάνω όχημα εκδηλώθηκε πυρκαγιά, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ οι δύο διακινητές το εγκατέλειψαν, επιχειρώντας να διαφύγουν πεζή, αλλά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενοι κατά την σύλληψη.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι μαζί με συνεργό του, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα, μετέφεραν με αυτοκίνητο, οκτώ μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω όχημα δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και στο ύψος της παραλίας Σαρακίνας εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός της οδού.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκε θανάσιμα ο οδηγός διακινητής, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν ο συνοδηγός διακινητής και οι οκτώ διακινούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…