Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Μεθυστική πανσέληνος με την Κρατική Ορχήστρα στα αρχαία Άβδηρα

Μεθυστική πανσέληνος με την Κρατική Ορχήστρα στα αρχαία Άβδηρα

0

Αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από το κοινό η εκδήλωση που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης του ΥΠΠΟΑ «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης φιλοξένησε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, στον Αρχαιολογικό Χώρο Αβδήρων την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης του ΥΠΠΟΑ «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός». Η εκδήλωση αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από το κοινό που παρακολούθησε με ενδιαφέρον το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Το σύνολο των χάλκινων πνευστών και κρουστών οργάνων, υπό την διεύθυνση του Δημοσθένη Φωτιάδη, παρουσίασε έργα από την Αναγεννησιακή Περίοδο ως τις μέρες μας. Οι μελωδικοί ήχοι συνεπήραν τους παρευρισκόμενους που απόλαυσαν τη συναυλία στον λουσμένο από το φως του φεγγαριού και υποβλητικά φωτισμένο αρχαιολογικό χώρο.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν η άρτια οργάνωση και οι εντατικές προετοιμασίες από ομάδα εργαζομένων της Εφορείας.

Εκ μέρους της ΕΦΑ Ξάνθης η Προϊσταμένη κ.α.α. Μαρία Χρυσάφη ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμβολή τους τον Δήμο Αβδήρων, το Αστυνομικό Τμήμα Αβδήρων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή της εξάπλωσης του COVID-19 τηρήθηκαν απαρέγκλιτα τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Περιήγηση με πανσέληνο στα αρχαία Άβδηρα

Διοργανώνεται από την ΕΦΑ Ξάνθης   Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης καλεί σε περιήγηση με…