Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η Ξάνθη συνεχίζει να εκπροσωπείται στην Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Η Ξάνθη συνεχίζει να εκπροσωπείται στην Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

0

Πραγματοποιήθηκαν εκλογές- Επανεξελέγη πρόεδρος ο Νίκος Αγγελέτος- Αντιπρόεδρος Ανατολικής Μακεδονίας ο Απόστολος Ελευθεριάδης

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 στο  ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου, πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες της Ένωσης Λειτουργών γραφείων Κηδειών Ελλάδος,

Ο Νίκος Αγγελέτος αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους και επανεξελέγη για τρίτη συνεχόμενη θητεία Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Μέλη απ’ όλη την Ελλάδα, από νησιωτικές κι ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, αλλά κι από το εξωτερικό, βρέθηκαν στο Βόλο, συμμετείχαν στη διαδικασία για την εκλογή εκπροσώπων τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και για τα όργανα της Ένωσης.

Τη Δευτέρα 19 Οοκτωβρίου 2020, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών συγκροτήθηκε σε σώμα.

Αντιπρόεδρος Ανατολικής Μακεδονίας ανέλαβε ο Ελευθεριάδης Απόστολος από τον Ν. Ξάνθης.

Αντιπρόεδρος Έβρου και Ροδόπης ανέλαβε ο Σαραντίδης Σταύρος από τον Ν. Ροδόπης

Ο  Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, συνεχάρη τα νέα μέλη για την εκλογή τους κι ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή δύναμη στο έργο τους, το οποίο είναι απαιτητικό.

Όπως δήλωσε “Η νέα Διοίκηση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη διεκδίκηση ζητημάτων, με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη και διασφάλιση του λειτουργήματος των λειτουργών γραφείων κηδειών. Θα συνεχίσουμε να προωθούμε προς την Πολιτεία,  συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις για καίρια ζητήματα του κλάδου των λειτουργών, όπως το νομοσχέδιο περί ίδρυσης και λειτουργίας γραφείων κηδειών, και σχολών επαγγελμάτων κηδείας, καθώς και καθημερινά ζητήματα που ανακύπτουν κι απαιτούν άμεσα επίλυσης. Επενδύουμε στην ενότητα και θέτουμε ως προτεραιότητα την αλληλεγγύη και τον αλληλοσεβασμό. Η ενεργή συμμετοχή όλων των Αντιπροέδρων και των μελών, αποτελεί εχέγγυο για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δεν μειώνεται το ωράριο των εμπορικών στην Ξάνθη

«Είναι προτεινόμενο και όχι δεσμευτικό»,  διατείνεται ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ν.…