Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Φιλική ισοπαλία 1-1 του ΑΟΞ με το Νέστο στη Χρυσούπολη

Φιλική ισοπαλία 1-1 του ΑΟΞ με το Νέστο στη Χρυσούπολη

0

Άλλοι τρεις παίκτες ανακοινώθηκαν– Επιστρέφει ο Θανάσης Ντίνας

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του ο ΑΟΞ έδωσε άλλον έναν φιλικό αγώνα το Σάββατο στη Χρυσούπολη, όπου και αντιμετώπισε τον Νέστο, σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με 1-1. Πρόκειται για το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Ξανθιώτικης ομάδας.

Ο Τόνι Πόποβιτς και οι συνεργάτες του έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους θέλοντας να ανεβάσουν τους αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει της συνέχειας. Η Ξανθιώτικη ομάδα προηγήθηκε στο σκορ με το σουτ του Σουλεϊμάν Οκάν στο 23′ και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 57′ από τον Τσαμπέγια.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Popovic): Βέλιτς, Στάθης, Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Τσαμούρης, Τεσίγια, Μπριλάντε, Σιατραβάνης, Σουλεϊμάν, Αλή, Φάκης. Έπαιξαν και οι: Μπέντο, Ρουσσάκης, Θυμιάνης, Ντίνας, Κέβιν, Βαλμάς, Έλλιοτ, Βασίλεφ, Χαλήλ Ιμπράμ.

Επίσημη ανακοίνωση για τρεις ακόμα παίκτες

Άλλους τρεις παίκτες ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ξάνθης που δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις μεταγραφές της και συνεχίζει να ενισχύεται με έμπειρους παίκτες.

Μετά από 10 χρόνια απουσίας, ο Θανάσης Ντίνας επιστρέφει στην Ξάνθη, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Ο 30χρονος Κομοτηναίος στην καταγωγή επιθετικός, έχει κερδίσει ένα κύπελλο Ελλάδας  με τον Παναθηναϊκό αλλά και την άνοδο με τον ΟΦΗ, καταγράφοντας 325 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 29 γκολ.

Ανακοινώθηκε επίσημα και ο 27χρονος διεθνής Αυστραλός μέσος Joshua Brillante, ο οποίος όπως είχαμε γράψει, έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα με τη Sydney FC (2017, 2019) ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ιταλία με την Φιορεντίνα, την Κόμο και την Έμπολι.

Και τέλος η ΠΑΕ ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον 21χρονο Νεοζηλανδό αμυντικό Callan Elliot. Ο Elliot είναι διεθνής με την Κ-20 και την Κ-23 της χώρας του, ενώ έχει περισσότερες από 50 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Ν. Ζηλανδίας και της Αυστραλίας με τις Tasman United και Wellington Phoenix.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πρωτιές σε βόλεϊ και μπάσκετ για τα κορίτσια του 2ου Γυμνασίου

Την πρώτη θέση τους σχολικούς αγώνες βόλεϊ κατέκτησε η ομάδα των  κοριτσιών του 2ου Γυμνασ…