Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δύο νέοι παίκτες παρουσιάστηκαν επίσημα

Δύο νέοι παίκτες παρουσιάστηκαν επίσημα

0

Στη Χρυσούπολη το φιλικό του Σαββάτου με το Νέστο για την Ξάνθη

Αλλαγή είχαμε στο πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας για τον ΑΟΞ. Ενώ ήταν προγραμματισμένη φιλική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα στο Σάββατο στις 17.00 στα Πηγάδια, τελικά λόγω κωλύματος της θεσσαλικής ομάδας ο αγώνας θα γίνει στη Χρυσούπολη με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Παράλληλα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμη παικτών, που είναι παλιοί γνώριμοι στην Ξάνθη, του Κωνσταντίνου Τσαμούρη και του Τάσου Παπάζογλου.

Οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

« Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΑΜΟΥΡΗ. Μετά από 6 χρόνια κι έχοντας αγωνιστεί με τις φανέλες των Λαμία, Καϊζερσλάουτερν (U23), Πανσερραϊκό και Πλατανιά επιστρέφει στην ομάδα με την οποία είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Κώστα, welcome back!»

« Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΤΑΣΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ. Ο 31χρονος αμυντικός, επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου το 2015 και θα την ενισχύσει με την εμπειρία και τις ικανότητές του. Τάσο, welcome back!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …