Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα ΔΕΗ : Δωρεάν πάγιο και εκπτώσεις στα τιμολόγια

ΔΕΗ : Δωρεάν πάγιο και εκπτώσεις στα τιμολόγια

0

Νέο πακέτο ανακούφισης για τους πελάτες της ανακοίνωσε η εταιρεία

Σε ένα μπαράζ εκπτώσεων και προσφορών στους λογαριασμούς του ρεύματος προχώρησε η ΔΕΗ δίνοντας ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Κατά την παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας της ΔΕΗ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Στάσσης αναφέρθηκε στα ενθαρρυντικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας και ανακοίνωσε ένα πακέτο ανακούφισης για τους πελάτες της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, από την 1η Οκτωβρίου και έως τις 31 Δεκεμβρίου ισχύουν τα εξής:

-Νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου που περιλαμβάνει επιπλέον έκπτωση 8% στους ευάλωτους καταναλωτές και 8% έκπτωση σε όσους καταναλώνουν άνω των 2.000 κιλοβατωρών ρεύμα. Δωρεάν πάγιο για όλους τους καταναλωτές και διπλασιασμό της έκπτωσης για όσους λαμβάνουν ηλεκτρονικά τον λογαριασμό από 5 σε 10 ευρώ.

-Δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο νούμερο 800 900 1000

-Διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας 24 καταστημάτων της έως τις 8 το βράδυ. Σε 74 καταστήματα υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης κατόπιν ραντεβού.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της γενέθλιας εκδήλωσης της ΔΕH, το νέο σήμα παραπέμπει σε μία επιχείρηση που πρέπει να είναι σε διαρκή κίνηση, να εξελίσσεται.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Στάσσης, ο οποίος πρόσθεσε ότι το λογότυπο συμβολίζει την αέναη προσαρμογή, τον εκσυγχρονισμό, τη συνεχή εξέλιξη και κυρίως τη ΔΕH να οδηγεί τις εξελίξεις και όχι να τις ακολουθεί.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου λογότυπου ο κ. Στάσσης παρουσίασε τους βασικούς στόχους και τις προτεραιότητες της επιχείρησης στη νέα εποχή.

Η πρώτη βασική πρόκληση αφορά στον ενεργειακό μετασχηματισμό και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, η δεύτερη στην ηλεκτροκίνηση, η τρίτη στο λειτουργικό εκσυγχρονισμό της επιχείρησης με σημαντικές επενδύσεις για την αναβάθμιση του δικτύου διανομής και η τέταρτη στον εκσυγχρονισμό της εμπορικής λειτουργίας και πολιτικής μέσω της εισαγωγής νέων προϊόντων, καθώς και νέων ψηφιακών υπηρεσιών με στόχο την βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…