Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Παρουσίασε άλλη μία τριάδα παικτών

ΑΟΞ: Παρουσίασε άλλη μία τριάδα παικτών

0

Δημούτσος, Χαλήλ Ιμπράμ και Τεσίγια τα τελευταία αποκτήματα της ξανθιώτικης ομάδας

Κατά τριάδες ανακοινώνει η ΠΑΕ Ξάνθης τις μεταγραφικές της κινήσεις που συμπληρώνουν το ρόστερ της ομάδας με έμπειρους παίκτες και ταλέντα της περιοχής μας.

Εχθές η ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού, έναν 22χρονο μεσοεπιθετικός γέννημα θρέμμα της Ξάνθης που ξεκίνησε από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αποκτήθηκε από τον Ορφέα Ξάνθης με τον οποίο έπαιξε για 4 διαδοχικές χρονιές στη Γ! Εθνική.

Ο 32χρονος μέσος Ελίνι Δημούτσος είναι ο δεύτερος παίκτης που ανακοινώθηκε, ένας έμπειρος παίκτης με 385 επίσημους αγώνες με τις προηγούμενες ομάδες του (Ηλυσιακός, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Μλάντα Μπόλεσλαβ, Ατρόμητος, Αστέρα Τρ., Πλατανιά και Λαμία), ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα.

Τέλος ο ΑΟΞ απέκτησε τον 28χρονο Κροάτη μέσο, Μάρκο Τεσίγια, με 196 συμμετοχές με 14 γκολ και 17 ασίστ με τις προηγούμενες ομάδες του στα κορυφαία πρωταθλήματα της Κροατίας, της Σλοβακίας και της Σλοβενίας. Στο παρελθόν ήταν διεθνής με τις Κ-20 και Κ-19 της Κροατίας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …