Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αμείωτη η διακίνηση μεταναστών στην ΑΜΘ

Αμείωτη η διακίνηση μεταναστών στην ΑΜΘ

0

Συνελήφθησαν άλλοι εννέα διακινητές σε τέσσερις περιπτώσεις στους νομούς Καβάλας και Ροδόπης. Κατασχέθηκαν οκτώ οχήματα!

 Συνελήφθησαν την Παρασκευή στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας, εννέα διακινητές, οκτώ ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τους τέσσερις διακινητές, διότι εντόπισαν τους δύο από αυτούς να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε άλλο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι άλλοι δύο διακινητές και μετέφεραν, παράνομα, πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να μεταφέρουν, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο πρωί, στην επαρχιακή οδό Ιάσμου – Κοπτερού Ροδόπης, αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης δύο διακινητές, διότι οδηγώντας ένα αγροτικό και ένα αυτοκίνητο μετέφεραν, έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τέταρτη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι μαζί με έναν ακόμη και έναν άγνωστο δράστη, που διέφυγαν τη σύλληψη και αναζητούνται, οδηγώντας τρία αυτοκίνητα, μετέφεραν, δεκαέξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο διακινητής οδηγώντας το ένα από τα αυτοκίνητα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, προσέκρουσε σε ένα αυτοκίνητο και ένα περιπολικό όχημα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επισημαίνεται ότι ένας από τους διακινούμενους ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει πεζός από κατηφορικό έρεισμα της οδού, τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Κατασχέθηκαν επτά αυτοκίνητα και ένα αγροτικό φορτηγάκι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…