Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 2 προσλήψεις σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

2 προσλήψεις σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

0

Ζητείται προσωπικό 5 ειδικοτήτων

 

Έγκριση για νέες προσλήψεις σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας έδωσαν μέσω κοινής υπουργικής απόφασης (ΚΥΑ) τα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, προσλήψεις θα διενεργηθούν στα εξής ΚΚΠ: Περιφέρειας Ηπείρου (8 θέσεις), Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (2 θέσεις) και  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (8 θέσεις).

Πρόκειται να ζητηθούν οι εξής ειδικότητες:

ΠΕ Ιατρών Ψυχιάτρων

ΠΕ Ιατρών Ορθοπεδικών

ΠΕ Ιατρών Παθολόγων ή Γενικής Ιατρικής

ΠΕ Παιδαγωγών Ειδικής Αγωγής

ΤΕ Εργοθεραπευτών

 

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Προσλήψεις σε Βιομηχανία της Ξάνθης

Μεγάλη βιομηχανία της Ξάνθης επιθυμεί να προσλάβει υπαλλήλους

Περιγραφή θέσης εργασίας:

Πληροφορική – Προγραμματιστές

IT Support (Hardware & Δίκτυα)

Απαραίτητα Προσόντα

 • Πτυχίο Πληροφορικής ΑΕΙ / ΤΕΙ ή αντίστοιχης Ιδ. σχολής
 • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση
 • Άριστη γνώση σε επισκευές/αναβαθμίσεις Η/Υ
 • Εμπειρία σε προϊόντα και τεχνολογίες NETWORKING (TCP/IP, VLAN, Firewall, MTCNA κ.α.) και TELECOMS
 • Καλή γνώση λειτουργικών συστημάτων MS Windows (2012-2016)
 • Άριστη γνώση και χρήση όλων των εφαρμογών MICROSOFT (word-excel-power point κτλ)
 • Καλή γνώση, χρήση Pivot table και ανάλυση στοιχείων

Επιπρόσθετα προσόντα

 • Γνώση MSSQL SERVER, ACTIVE DIRECTORY, Domain Controller, πολιτικές ασφάλειας, C#
 • Άριστη γνώση Αγγλικών

Παροχές

 • Πλήρης απασχόληση
 • Προοπτικές εξέλιξης
 • Ανταγωνιστικές αποδοχές
 • Άριστο περιβάλλον εργασίας

Αποστολή Βιογραφικών:

cv_engineers_2017@yahoo.com

 

ΟΑΕΔ: 20.700 θέσεις σε τρία προγράμματα

Ποιους αφορά

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τρία προγράμματα του ΟΑΕΔ που αφορούν συνολικά 20.700 θέσεις εργασίας.

Τα τρία προγράμματα του Οργανισμού:

 

-Το βελτιωμένο και ενισχυμένο Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων 18-29 ετών, οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας, αφορά σε 8.000 νέες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες, αλλά αυξάνεται σε 15 μήνες για τους μακροχρόνια ανέργους και τους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Αυξάνεται η επιδότηση από το 50% στο 75% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους και του ανώτατου ορίου από τα 500€ στα 750€ μηνιαία.

-Το νέο Πρόγραμμα Πτυχιούχων Ανέργων 22-29 ετών αφορά σε 3.500 νέες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, διάρκειας 10 μηνών. Η επιδότηση ανέρχεται στο 75% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους με ανώτατο όριο τα 750€ μηνιαία.

-Πρόγραμμα Επιταγών Επανένταξης στην Αγορά Εργασίας με 9.200 νέες θέσεις εργασίας, διάρκειας 12 μηνών με κατώτατο μισθό 830€ για την πρόσληψη επιδοτούμενων ανέργων όλων των ηλικιών, στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου και ενισχυμένου «Προγράμματος μετατροπής της επιδότησης ανεργίας σε επιχορήγηση εργασίας μέσω της επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας».

Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα στην ιστοσελίδα www.oaed.gr

 

ΟΑΕΔ: 8.000 θέσεις εργασίας με επιχορήγηση έως 13.200 ευρώ

Ποιους αφορά

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων σε ενισχυμένο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 8.000 ανέργων, ηλικίας 18-29 ετών.

Το βελτιωμένο και ενισχυμένο Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων 18-29 ετών, αφορά όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες ενώ οι υποψήφιοι θα απασχοληθούν σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 12μηνη με δυνατότητα αύξησης σε 15 μήνες για τους μακροχρόνια ανέργους και τους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ).

Αυξάνεται η επιδότηση από το 50% στο 75% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους και του ανώτατου ορίου από τα 500€ στα 750€ μηνιαία.

Συνολικά, η επιχορήγηση μπορεί να φθάσει ακόμη και τις 13.200 ευρώ.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα στον ιστότοπο www.oaed.gr

 

ΟΑΕΔ: Αιτήσεις για το επίδομα που δίνει έως 1.016€

 

Ποιοι δικαιούνται την ενίσχυση

 

Επαγγελματίες 15 και πλέον ειδικοτήτων μπορούν να διεκδικήσουν έως 1.016 ευρώ.

Η χορήγησή του ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου 2020.

Τονίζεται ότι από την στιγμή της αίτησης πρέπει να μεσολαβήσει ένα 15νθήμερο προκειμένου να γίνει η διασταύρωση των στοιχείων.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet.

ΑΣΕΠ – Προσλήψεις: Τέσσερις προκηρύξεις μέχρι το τέλος Οκτωβρίου

 

Τέσσερις προκηρύξεις ετοιμάζει το ΑΣΕΠ για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει κυρίως όσον αφορά στο ειδικό επιστημονικό προσωπικό.

Συγκεκριμένα πρόκειται για 78 μόνιμες θέσεις εργασίας, που αναμένονται μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, χωρισμένες σε τέσσερις διαφορετικές προκηρύξεις και αφορούν σε φορείς του Δημοσίου όπως η ΕΛΣΤΑΤ, η ΕΚΑΠΤΥ (Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία), την ΑΕΠΠ (Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών), την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας & το Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας, των Επικοινωνιών και της Γνώσης.

Η πρώτη προκήρυξη, αφορά σε έξι θέσεις στην ΕΛΣΤΑΤ, έξι θέσεις στην ΕΚΑΠΤΥ ΑΕ και τέσσερις θέσεις στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για πρόσληψη ειδικού επιστημονικού προσωπικού. Η δεύτερη προκήρυξη αφορά σε 10 θέσεις μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών. Η τρίτη προκήρυξη θα ειναι για 33 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, όπου οι προσλήψεις θα διοχετευθούν σε 3 φορείς του δημοσίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους φορείς:

Αθηνά – Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας, των Επικοινωνιών και της Γνώσης Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας

Στην τέταρτη και τελευταία προκήρυξη που επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ θα προκηρυχθούν 14 θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, δύο θέσεις στον Συνήγορο του Καταναλωτή και επτά θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Οι προκηρύξεις βρίσκονται σε διαδικασία επεξεργασίας από το ΑΣΕΠ και αναμένεται εντός του μήνα Οκτωβρίου να σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τραγικός θάνατος ξανθιώτη σε λατομείο του δήμου Νέστου

Ο άτυχος 40χρονος χτύπησε στο κεφάλι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες   Τραγικό θάνατ…