Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοποθέτηση Αμοιρίδη για τις κινητοποιήσεις στα σχολεία

Τοποθέτηση Αμοιρίδη για τις κινητοποιήσεις στα σχολεία

3

Επισημαίνει την ανάγκη τήρησης των μέτρων και το ιδιαίτερο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών τη φετινή χρονιά

 

Στο θέμα των κινητοποιήσεων στα σχολεία αναφέρεται με ανάρτησή του ο περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, σημειώνοντας ότι μειοψηφίες δημιουργούν προβλήματα και επιλογές των άκρων στερούν τη δυναμική ακόμη και από τις λογικές διεκδικήσεις. Υπογραμμίζει επίσης, το εξαιρετικά επίπονο έργο που αναλαμβάνουν φέτος οι εκπαιδευτικοί. Ο ίδιος σημειώνει αναλυτικά, «10 μαθητές καταφέρνουν και κάνουν κατάληψη σε κάθε σχολείο, σέρνοντας τους υπόλοιπους εκατοντάδες μαθητές, καθηγητές, γονείς σε μια κατάσταση που δεν θέλουν. Το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο και το συναντάμε εδώ και δεκαετίες και στα πανεπιστήμια.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ακόμη και κάποια λογικά ζητήματα που θέτονται χάνονται στην υπερβολή και απλά ταλαιπωρούν την κοινωνία χωρίς λογική.

Τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα. Με ψυχραιμία και υπομονή θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας να ξεπεραστεί, με τις λιγότερες ανθρώπινες απώλειες, η κορωνοκρίση. Σε αυτό η λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων βοηθάει τα μέγιστα και θα πρέπει να μην προσθέτει κάνεις παραπάνω προβλήματα στους εκπαιδευτικούς που ήδη διαχειρίζονται πολλά. Μαθητές και γονείς θα πρέπει να βοηθάμε και όχι να βάζουμε εμπόδια με διαμαρτυρίες και καταλήψεις. Έχω την εικόνα ότι λογικά αιτήματα ικανοποιούνται εντός της κάθε σχολικής μονάδας χωρίς πρόβλημα. Υπομονή λοιπόν και όχι υπερβολές από όλους μας. Ας βοηθήσουμε τους εκπαιδευτικούς να κάνουν τη δουλειά τους και τα παιδιά μας να αφοσιωθούν σε αυτό που πρέπει, τα μαθήματα τους».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…