Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το Σάββατο το πρώτο τεστ για τη νέα ομάδα του ΑΟΞ

Το Σάββατο το πρώτο τεστ για τη νέα ομάδα του ΑΟΞ

0

Θα παίξει σε φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου

Την πρώτη του φιλική αναμέτρηση θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου ο νέος ΑΟΞ, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ξάνθης ο Τόνι Πόποβιτς.

Η νέα ομάδα της Ξάνθης θα υποδεχθεί στο προπονητικό της κέντρο στα Πηγάδια το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) τον Άρη Αβάτου, στο ξεκίνημα ουσιαστικά της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Στην αναμέτρηση αυτή ο νέος προπονητής Τόνι Πόποβιτς, θα παρατάξει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τα οποία τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα.

Είναι η δεύτερη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, καθώς είχαν ξαναπαίξει σε φιλικό παιχνίδι με την σύνθεση της ομάδας που είχε συσταθεί για τους αγώνες μπαράζ, και είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1.

Η ομάδα ωστόσο που θα παρατάξει ο Τόνι Πόποβιτς δεν θα έχει καμία σχέση με την νεανική ομάδα των μπαράζ, καθώς έχουν προστεθεί πολλοί νέοι και έμπειροι παίκτες.

Ο Άρης Αβάτου προπονείται εντατικά για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας του και λογικά θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος για την ξανθιώτικη ομάδα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…