Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το δήμαρχο Ξάνθης επισκέφθηκε η γενική Πρόξενος της Γερμανίας στην Ελλάδα

Το δήμαρχο Ξάνθης επισκέφθηκε η γενική Πρόξενος της Γερμανίας στην Ελλάδα

0

Στον τουρισμό επικεντρώθηκε η συζήτηση

 

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποίησε η Γενική Πρόξενος  του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας, κυρία Σιβύλλα Μπέντικ με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020.

Τη Γενική Πρόξενο  συνόδευαν ο Επίτιμος Πρόξενος Κομοτηνής κ. Σταμάτιος Κουρούδης και η  αρμόδια για τα πολιτιστικά και πολιτικά θέματα του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κα Σοφία Ελευθερίου.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Πολιτισμό και Τουρισμό του τόπου, στην πλούσια τοπική Ιστορία και στις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης μετά την επίσκεψη δήλωσε: « Ενημερώσαμε την κα Μπέντικ  για τις ομορφιές της περιοχής μας, για την Παλιά Πόλη της Ξάνθης,  για την ιστορία  και την πλούσια πολυπολιτισμικότητα  του τόπου μας. Εστιάσαμε στις φυσικές ομορφιές της ορεινής μας περιοχής και του εναλλακτικού τουρισμού που αυτή προσφέρει, καθώς το ενδιαφέρον των Γερμανών πολιτών είναι ιδιαίτερα έντονο,  προς την κατεύθυνση αυτή»

Η  Γενική Πρόξενος  του Γενικού Προξενείου της Γερμανίας, κυρία Σιβύλλα Μπέντικ αποδέχτηκε την πρόσκληση του Δημάρχου  να  φιλοξενηθεί στην Ξάνθη, το επόμενο διάστημα,  ώστε να έχει τον χρόνο να γευτεί τα τοπικά προϊόντα, να ξεναγηθεί στα σοκάκια της παλιάς πόλης και στα διεθνή μονοπάτια μας,  να ζήσει την περιοχή από κοντά.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Επισκέψεις της υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη στη Θράκη

Συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη και είχε επαφές για θέματα ψυχικής υγείας στο ΠΝΓΑ  Συνάν…