Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Στην ΙΩΝΙΚΗ Engineering το βραβείο Fire & Emergency Excellence Awards 2020 των Μελετών Πυρασφάλειας

Στην ΙΩΝΙΚΗ Engineering το βραβείο Fire & Emergency Excellence Awards 2020 των Μελετών Πυρασφάλειας

0

 Έλαβε το βραβείο Silver για το έργο σύστημα πυρασφάλειας που εκπόνησε για τις εγκαταστάσεις της εταιρείας SUNLIGHT SA στην Ξάνθη μετά τη μεγάλη πυρκαγιά

Με επιτυχία συνοδεύτηκε η πρώτη συμμετοχή της ΙΩΝΙΚΗ Engineering σε διαγωνισμό βράβευσης, καθώς απέσπασε μεταξύ κορυφαίων εταιρειών της Ελλάδας όπως τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ και ο ΑΒ Βασιλόπουλος βραβείο για τη μελέτη πυρασφάλειας που εκπόνησε για τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας SUNLIGHT SA μετά την καταστροφική πυρκαγιά τον Μάιο του 2018.

Η ΙΩΝΙΚΗ Engineering συμμετείχε στα βραβεία Fire & Emergency Excellence Awards 2020 που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές ή και υπηρεσίες πυρόσβεσης και έκτακτης ανάγκης, οι οποίες συμβάλλουν στην ασφάλεια εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων. Τα βραβεία αφορούσαν επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και παρόχους σχετικών υπηρεσιών και λύσεων.

Η υποκατηγορία που συμμετείχε η ΙΩΝΙΚΗ Engineering ήταν η «Μελετών Πυρασφάλειας» της κατηγορίας «Fire Administration» η οποία περιλάμβανε συνολικά τις παρακάτω 5 υποκατηγορίες:

1) Εκπαίδευσης Προσωπικού

2) Τεχνικής Υποστήριξης & Συντήρησης Συστημάτων

3) Μελετών Πυρασφάλειας

4) Διερεύνησης Συμβάντων

5) Ανάλυση Αιτιών Συμβάντος

Οι συγκεκριμένες υποκατηγορίες συγκέντρωσαν μεγάλη συμμετοχή ωστόσο μόλις τρεις κατόρθωσαν να βραβευθούν, με την ΙΩΝΙΚΗ Engineering να λαμβάνει το βραβείο Silver για το έργο «Ενοποιημένο σύστημα πυρασφάλειας και βιομηχανικής ασφαλείας στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της εταιρείας SUNLIGHT SA στην Ξάνθη».

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης βράβευσης έγκειται στο χαρακτήρα της διοργάνωσης που διεξάγεται υπό την αιγίδα της καταξιωμένης στο είδος της, Boussias Communications. Η αξιολόγηση των συμμετοχών από 20μελή κριτική επιτροπή με το ανάλογο επαγγελματικό και επιστημονικό υπόβαθρο ενισχύει τη σημασία της βράβευσης σε συνδυασμό με τη συμμετοχή κορυφαίων ελληνικών εταιρειών όπως τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. που αναδείχθηκαν «Company of the year» αποσπώντας συνολικά τέσσερα «Gold» βραβεία.

Στην κατηγορία «Fire Administration» δεν υπήρξε Gold βράβευση, ενώ τo «Bronze» βραβείο κατέληξε στα Πλαστικά Θράκης Pack ΑΒΕΕ – Εργοστάσιο Ιωαννίνων, με την ΙΩΝΙΚΗ Engineering να αναδεικνύεται ανάμεσα από κορυφαία brand names.

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες και βραβευθέντες αναδεικνύουν στον μέγιστο βαθμό την καθημερινή δουλειά της ομάδας μηχανικών της ΙΩΝΙΚΗ Engineering, αποδεικνύοντας πως ένα γραφείο μηχανικών, που δεν εδρεύει στα μεγάλα αστικά κέντρα, μπορεί να αναλάβει έργα και να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις μεγάλων βιομηχανιών όπως η SUNLIGHT SA με επαγγελματισμό, σεβασμό και αποτελεσματικότητα.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 στο Tzaferi 16 στο Γκάζι στην Αθήνα. Η ΙΩΝΙΚΗ Engineering εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, Δημήτρη Βεζέρη, και από τον Υπεύθυνο Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Ηλία Τσόκα.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Δρ. Μιχάλης Χάλαρης, Ανώτατος Αξιωματικός Π.Σ., Καθηγητής Πυροσβεστικής Ακαδημίας ΚΕ.ΜΕ.Α, δήλωσε: «Γύρω από την παθητική και ενεργητική πυροπροστασία, αλλά και τη διαχείριση εκτάκτων αναγκών έχει αναπτυχθεί σημαντικός όγκος οικονομικής δραστηριότητας. Μέσω των συγκεκριμένων βραβείων, αναδείξαμε τη συνεισφορά της αποτελεσματικής διαχείρισης της ασφάλειας και πυρόσβεσης εγκαταστάσεων, χώρων και μέσων, στο πλαίσιο της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και οργανισμών».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η ΕΡΓΟΣΕ ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης για 6+1 Τεχνικούς Συμβούλους

Προχωρά η διαδικασία για τα έξι μεγάλα σιδηροδρομικά έργα, μεταξύ των οποίων και η Ανατολι…