Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σε συγκινητικό κλίμα ο αγιασμός στην έδρα των Διευθύνσεων Α/Βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης

Σε συγκινητικό κλίμα ο αγιασμός στην έδρα των Διευθύνσεων Α/Βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης

0

Οι διευθυντές Χρήστος Ιωαννίδης και Εύη Στυλιανίδου δέχθηκαν τις ευχές του Μητροπολίτη για υγεία και δύναμη σε μία πρωτόγνωρα δύσκολη σχολική χρονιά

Για την έναρξη των τελετών αγιασμού στα σχολεία τη Δευτέρα μετά τις 11 πμ λόγω του εορτασμού του Τιμίου Σταυρού ενημέρωσε ο κ. Παντελεήμων

Σε συγκινητικό και… οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η τελετή αγιασμού στην έδρα των Διευθύνσεων Α/Βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, στο Διοικητήριο με την ευκαιρία της έναρξης του νέου Σχολικού έτους 2020 – 2021 και της ανάληψης καθηκόντων από τους νέους Διευθυντές  Εκπαίδευσης.

Την τελετή τέλεσε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων και το παρών έδωσαν ασφαλώς οι νέοι διευθυντές κ. Χρήστος Ιωαννίδης και κ. Εύη Στυλιανίδου, ενώ παραβρέθηκαν οι συντονιστές εκπαιδευτικού έργου, όπως και οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δασών που «συγκατοικούν» με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης στον 5ο όροφο του κτηρίου.

«Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά μας η παρουσία του Μητροπολίτη μας στην τελετή αγιασμού, ξεκινάμε μια δύσκολη σχολική χρονιά, όπου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για τα παιδιά μας», σημείωσε η κ. Στυλιανίδου.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε καλή υγεία και δύναμη στο έργο τους που θα αρχίσει κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες, ενώ ενημέρωσε μιλώντας στο «Ε» ότι οι τελετές αγιασμού στα σχολεία τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν μετά τις 11 πμ, καθώς νωρίτερα θα τελεστούν οι λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Τιμίου Σταυρού.

Οι μαθητές ωστόσο θα προσέλθουν νωρίτερα στις σχολικές τους μονάδες όπου και θα εκπαιδευτούν στη χρήση μάσκας.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …