Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Προβολή ταινίας στον ΠΑΣ Αντίκα

Προβολή ταινίας στον ΠΑΣ Αντίκα

0

Σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί η ταινία «Ποιος παγίδεψε τον Ροτζερ Ράμπιτ»

 Θα προηγηθεί μικρό αφιέρωμα με κινούμενα σχέδια

Σήμερα, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στον ΠΑΣ Αντίκα θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Ποιος παγίδεψε τον Ροτζερ Ράμπιτ» στις 21:30 έως τις 23:15. Πριν την ταινία θα γίνει ένα αφιέρωμα κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους από το 1926-1952 (Bugs Banny, Mickey Mouse κτλ).

Η ταινία 

Στην ταινία «Ποιος παγίδεψε τον Ροτζερ Ράμπιτ» ένας λαγός, ήρωας των κινουμένων σχεδίων, κατηγορείται για φόνο και ζητά τη βοήθεια ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ. Η ταινία αποτελεί κινηματογραφικό φόρο τιμή στη μυθολογία του φιλμ νουάρ, στα παρασκήνια του Χόλιγουντ και στις κλασικές φιγούρες του αμερικανικών φιγούρων κινουμένων σχεδίων, όπως η Μπέτι Μπουπ  και ο Πόρκι Πιγκ. Την παράσταση, φυσικά, κλέβουν ο νευρωτικός λαγός Ρότζερ Ράμπιτ, η αισθησιακή γυναίκα του Τζέσικα Ράμπιτ και το βρέφος Μπέιμπι Χέρμαν. Ίσως η πιο επιτυχημένη ταινία στην οποία συνδυάζονται κινούμενα σχέδια και ηθοποιοί. Κέρδισε τρία τεχνικά Όσκαρ, ενώ τιμητικό Όσκαρ παρέλαβε στην ίδια απονομή ο «animator» της ταινίας Ρίτσαρντ Γουίλιαμς.

Πληροφορίες

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Στις 20:15 έως τις 21:30 θα γίνει προβολή κινουμένων  σχεδίων μικρού μήκους από το 1926 έως το 1952.  Τέλος, θα υπάρχει προαιρετική συνεισφορά 2€ για τα έξοδα του χώρου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Όμορφη πόλη…φωνές μουσικές» από την Ξάνθη

Τελετή έναρξης του 9ου φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» Πλημμύρισε κόσμο…