Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο ΠΑΣ Αντίκας ξεκινά νέες δράσεις

Ο ΠΑΣ Αντίκας ξεκινά νέες δράσεις

0

Σήμερα, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, προβολή της παιδικής ταινίας «Η λαίδη και ο αλήτης»

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αντίκας, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα επιστρέφει με μια προβολή για να ικανοποιήσει τους μικρούς του φίλους. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αντίκας με γνώμονα την ασφάλεια και προστασία όλων μας απέδειξε αυτό το τόσο δύσκολο και πρωτόγνωρο καλοκαίρι πως είναι εδώ πιο ενεργός και δραστήριος από ποτέ. Υπό άλλες συνθήκες αυτές τις μέρες θα βρισκόμασταν στην ‘καρδιά» των γιορτών παλιάς πόλης και θα «τρέχαμε» για την υλοποίηση του δικού μας προγράμματος όπως το διαμορφώνουμε στην αυλή μας και σε άλλα σημεία της πόλης..

Κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό φέτος παρόλα αυτά εμείς σαν σύλλογος θα είμαστε μαζί σας όλο τον μήνα Σεπτέμβριο, με δράσεις μουσικές, δράσεις για τα παιδιά αλλά και προβολές ταινιών. Σας ευχαριστούμε θερμά για τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά από εσάς.. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά και να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό με επίκεντρο πάντα την μουσική και τον πολιτισμό μέσα στα όρια που μας «επιτρέπουν»

Σε όλες τις δράσεις μας θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με την νομοθεσία.»

 

«Η λαίδη και ο αλήτης»

Η πρώτη δράση του συλλόγου ύστερα από μια μικρή και αναγκαία παύση, θα πραγματοποιηθεί με την προβολή της παιδικής ταινίας «Η λαίδη και ο αλήτης». Ένα ρομαντικό μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων. Η ώρα έναρξης της προβολής θα είναι στις 21.00. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση, καθώς ο αριθμός ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσει την ταινία είναι περιορισμένος

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Βιβλιοπρόταση της Παρασκευής: «Η χαμένη άνοιξη» του Στρατή Τσίρκα

Ιούλιος 1965. Ο Αντρέας, δεκαοχτώ χρόνια πολιτικός πρόσφυγας, επιστρέφει επιτέλους στην πα…