Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νέα αρχή για τον ΑΟΞ με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις

Νέα αρχή για τον ΑΟΞ με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις

0

Έκλεισε Τάτο, Παπάζογλου, ακολουθούν Στάθης και Γιαννακόπουλος

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης ξεκίνησε με το «καλημέρα» τις προσπάθειες να χτίσει την νέα ομάδα κάνοντας τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Οι πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Τάτο και τον Τάσο Παπάζογλου να έχουν ήδη συμφωνήσει να αγωνιστούν με τον ΑΟΞ στη Superleague 2 την ερχόμενη σεζόν, ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται και οι Γιάννης Στάθης και Νίκος Γιαννακόπουλος.

Παράλληλα κυπριακά μέσα διακινούν σενάρια που θέλουν τον 20χρονο τερματοφύλακα Στυλιανό Κωνσταντίνου να έρχεται σήμερα Παρασκευή να υπογράψει στην Ξάνθη! Συγκεκριμένα όπως σημειώνει η Κυπριακή ιστοσελίδα goal, ο Κωνσταντίνου θα επιδιώξει να κάνει το βήμα στην καριέρα του και έκρινε ότι η ευκαιρία της Ξάνθης θα τον βοηθήσει. Ο νεαρός εξελίξιμος πορτιέρο από τα 15 του χρόνια αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Κύπρου αρχικά με τη φανέλα του Ερμή ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο Ανδρέας Τάτος, που αγωνιζόταν από το 2017 στην Τουρκία, αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: «Δεν έχω κάτι να κρύψω. Έχω πολύ καλή σχέση με τους ανθρώπους της Ξάνθης και με τον κ. Τσετινέ. Μου ταιριάζει ο ηγετικός ρόλος και θέλω να τον έχω. Είμαι σε καλή κατάσταση, όταν είχα γυρίσει στον Άρη στην Β’ και στην Γ΄Εθνική, το είχα δει διαφορετικά, είχα παρατήσει τον εαυτό μου αλλά όσο μεγαλώνεις ωριμάζεις. Είχα και άλλες προτάσεις από Α’ Τουρκίας. Γνωρίζει από ποδόσφαιρο ο νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης και είναι σοβαρός, αλλά αν δεν ζήσεις κάποιον… Θα δούμε. Δεν έχω υπογράψει, αλλά εκεί θα πάω…»

Ο 31χρονος αμυντικός Τάσος Παπάζογλου ολοκλήρωσε την σεζόν στο Αζερμπαϊτζάν με τη φανέλα της Ζίρα που τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας καταγράφοντας 11 συμμετοχές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού επιστρέφει στην Ξάνθη έπειτα από μια πενταετία.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον 33χρονο δεξιό μπακ Γιάννη Στάθη και τον γκολκίπερ Νίκο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό.

Το προπονητικό επιτελείο φαίνεται πως «κλειδώνει» με το Κροατικό τρίο Πόποβιτς, Ντίλες και Κάλατς.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …