Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ξεκινούν εξ αποστάσεως Εκπαιδευτικά Προγράμματα στο ΙΘΤΠ

Ξεκινούν εξ αποστάσεως Εκπαιδευτικά Προγράμματα στο ΙΘΤΠ

0

Μετά το πέρας των μαθημάτων δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης

 Τα προγράμματα ξεκινούν τον Οκτώβριο

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης προχώρησε στην απόφαση να υλοποιήσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα φέτος εξ’ αποστάσεως, εξαιτίας της  γενικότερης ανησυχίας για την πανδημίας του ιού covid-19. Mε αυτόν τον τρόπο, δίνεται η ευκαιρία σε όλους να εντρυφήσουν σε θεματικές που σχετίζονται με τον πολιτισμό και την εκπαίδευση από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους.

Για τον σκοπό αυτό, θα χρησιμοποιηθεί μια εκπαιδευτική πλατφόρμα στην οποία οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την εκπαίδευση στο πρόγραμμά τους επιλέγοντας τον χρόνο και τον τρόπο αλληλεπίδρασής τους με το υλικό του προγράμματος.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται εξ’ αποστάσεως είναι «Ιστορία της Τέχνης», «Ιστορία του κινηματογράφου και κριτικής ανάλυσης ταινιών», «Ιστορία της φιλοσοφικής σκέψης» και «Art Therapy | Εικαστική θεραπεία για όλους».

 

Πληροφορίες

Η διάρκεια των προγραμμάτων είναι από τον Οκτώβριο 2020 έως τον Ιούλιο 2021 (10 μήνες 350ώρες)

Το κόστος των προγραμμάτων είναι 200€ (σε τρείς δόσεις: 100€ μέχρι 1 Οκτωβρίου 2020, 50€ μέχρι 1 Φεβρουαρίου 2021 και 50€ μέχρι 1 Μαΐου 2021).

Ακαδημαϊκός υπεύθυνος προγραμμάτων είναι ο Βασίλειος Κ. Μακέδος.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης στην οποία αναγράφονται αναλυτικά τα αντικείμενα που διδάχθηκαν καθώς και συνοδευτικό πιστοποιητικό Europass.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στα τηλ: 25410-26635 (17:00 – 21:00) και 25410-29282 (09:00 – 13:00) ή με τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο του προγράμματος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο makedosb@yahoo.gr. Η εγγραφή απαιτείται να γίνει και ηλεκτρονικά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O νέος ποιητικός πλούτος του Κωνσταντίνου Καλοποδά – «Ψηφιδωτό συναισθημάτων», Σέρρες, 2024

Τα Σέρρας, όπως συνήθισα να αποκαλώ την ιστορική πόλη Σίρις ή Σίρρα της Ανατολικής Μακεδον…