Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ισόπαλο χωρίς γκολ το πρώτο φιλικό παιχνίδι του νέου ΑΟΞ με τον Άρη Αβάτου

Ισόπαλο χωρίς γκολ το πρώτο φιλικό παιχνίδι του νέου ΑΟΞ με τον Άρη Αβάτου

0

Φίλαθλοι συνέρρευσαν να δουν τη νέα ομάδα έξω από τα σύρματα του προπονητηρίου

Το πρώτο τεστ για τη νέα ομάδα του ΑΟΞ ήταν το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου που δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια. Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς τέρματα, αλλά οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για το ανθρώπινο δυναμικό και το στήσιμο των ομάδων τους.

Μετά από αίτημα των “κιτρινόμαυρων” πριν την σέντρα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η μνήμη του μέλους της διοίκησης Θωμά Μαχαιρίδη που την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου έφυγε από την ζωή, με το ζεστό χειροκρότημα παικτών, προπονητών αλλά και κόσμου που βρέθηκε στο προπονητικό να αποχαιρετά έναν σημαντικό παράγοντα για την ομάδα του Αβάτου.

Μεγάλη ήταν φαίνεται η επιθυμία των φιλάθλων του ΑΟΞ να δουν τη νέα ομάδα να αγωνίζεται και παρότι το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών, πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε γύρω από το προπονητικό κέντρο με την προσμονή για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας να είναι εμφανής.

Οι φίλαθλοι της Ξάνθης έδειξαν την στήριξή τους στην ομάδα και την επιθυμία τους να την ξαναδούν να αγωνίζεται με αξιώσεις στη Superleague 2 προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο στην μεγάλη κατηγορία.

Μπορεί το προπονητικό επιτελείο να έβγαλε τα συμπεράσματά του στον αγωνιστικό τομέα, αλλά και η διοίκηση πρέπει να έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα. Ότι δηλαδή η ομάδα έχει φιλάθλους που την αγαπούν και θα είναι δίπλα της σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται…

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …