Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβάλλονται οι αγώνες του Σαββατοκύριακου λόγω Covid

ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβάλλονται οι αγώνες του Σαββατοκύριακου λόγω Covid

0

Σε Α΄ και Β΄ Κατηγορία

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ακυρώνει τα παιχνίδια για πρωταθλήματα  της Α’ και Β’ κατηγορίας του Σαββατοκύριακου 19-20 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξάγονταν οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ θα είχαμε την πρεμιέρα στην Β’ Κατηγορία.

Επισήμως η ΕΠΣ δεν αναφέρει τον λόγο της αναβολής και απλά αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι «η Επιτροπή Πρωταθλήματος ενημερώνει πως τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των σωματείων στα γραφεία της Ένωσης».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η απόφαση ελήφθη λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού, μετά την διαπίστωση ότι δεν τηρούνται σε πολλές περιπτώσεις τα περισσότερα προβλεπόμενα μέτρα περιορισμού.

Δεδομένου ότι το επιδημιολογικό φορτίο σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ σύμφωνα με τις αρχές παραμένει υψηλό και διατηρούνται τα έκτακτα μέτρα, παρά το γεγονός ότι έχουν ελαττωθεί ως εκμηδενιστεί τις τελευταίες μέρες τα κρούσματα, στην ΕΠΣ Ξάνθης το τελευταίο που θα ήθελαν είναι να υπάρξει μια νέα έξαρση με αφορμή το ποδόσφαιρο.

Αποφασίστηκε λοιπόν ως προειδοποιητικό μέτρο προς άπαντες να αναβληθούν οι αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου, ενώ στην συνάντηση με τους εκπροσώπους των ομάδων θα υπάρξει ενημέρωση για την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων από όλους αλλά και για τους τρόπους που θα επιδιωχθεί να τηρηθούν τα μέτρα και να αποφεύγονται συνωστισμοί.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …