Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στη Θάσο

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στη Θάσο

0

Σημειώθηκαν τρεις συλλήψεις-Κατασχέθηκε συνολικά σχεδόν 1,5 κιλό ακατέργαστης κάνναβης και έξι δενδρύλλια

Συνελήφθησαν, στη Θάσο Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Λιμεναρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας τρείς άνδρες ελληνικής υπηκοότητας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ενός, τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 133 γραμμαρίων και ένα τσιγάρο κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο δεύτερος διότι εντοπίστηκε να κατέχει στο σπίτι του, δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 618 γραμμαρίων.

Στη τρίτη περίπτωση,  οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του τρίτου άνδρα:

  • Ολοκληρωμένο σύστημα για την καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικό χώρο, αποτελούμενο από ανακλαστήρες, λαμπτήρες, μετασχηματιστή και χρονοδιακόπτες, εντός του οποίου καλλιεργούσε 6 φυτά κάνναβης, ύψους από 40 έως 60 εκατοστών
  • 11 δοχεία και 2 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 682 γραμμαρίων

Συνολικά κατασχέθηκαν 1.433 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 6 φυτά κάνναβης, ειδικός εξοπλισμός για την καλλιέργεια φυτών σε εσωτερικό χώρο και ένα τσιγάρο κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση για τις τρείς υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…