Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εκλογή Νέου Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων ΑΜΘ

Εκλογή Νέου Περιφερειακού Εφόρου Προσκόπων ΑΜΘ

0

 Νέος Περιφερειακός Έφορος ο Χαράλαμπος Νασσόπουλος

 Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του κ.Στόικου ως  Περιφερειακού Εφόρου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οι βαθμοφόροι της περιοχής προχώρησαν στην εκλογή νέου Περιφερειακού Εφόρου για την περίοδο 2020-2023, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Η εκλογική διαδικασία διενεργήθη την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Γενικού Εφόρου των Ελλήνων Προσκόπων κ. Μητρομάρα, ο οποίος είχε και την ευθύνη της εκλογικής διαδικασίας, και των ενηλίκων στελεχών από τον Έβρο, την Ροδόπη, την Ξάνθη, την Καβάλα και την Δράμα. Νέος Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Ανατολικής Μακεδονία – Θράκης εκλέχθηκε ο κ. Χαράλαμπος Νασσόπουλος.

Ο κ. Στόικος έκανε ένα μικρό απολογισμό της θητείας του και ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές, τους γονείς και συνεργάτες του για την βοήθεια τους όλα τα χρόνια  της θητείας του. Με την σειρά του ο κ. Νασσόπουλος αφού παρουσίασε τις θέσεις, τις προτάσεις του και το σχέδιο του για την τριετία 2020-2023 ζήτησε από όλους να τον στηρίξουν στην νέα προσπάθεια που ξεκινάει για τους Προσκόπους της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…