Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εκδήλωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής στο ΠΡΟΚΑΤ της Πολυτεχνικής

Εκδήλωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής στο ΠΡΟΚΑΤ της Πολυτεχνικής

0

Διοργανώνουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου η Ε.π.α.α. Λεγεωνάριοι κουρσάροι, σχήμα της ΕΑΑΚ και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή Ξάνθης

 

Η ΕΠΑΑ λεγεωνάριοι-κουρσάροι Σχήμα της ΕΑΑΚ και η Κεερφα Ξάνθης διοργανώνουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 7 μμ στο ΠΡΟΚΑΤ του Πολυτεχνείου Ξάνθης εκδήλωση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την επικείμενη ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου στις 7 Οκτωβρίου.

Θα μιλήσουν:

Σαμή Καραμπουγιούκογλου (δημοσιογράφος ΕΡΤ),

Θανάσης Καμπαγιάννης (πολιτική αγωγή),

Μαρία Λουκοπούλου (ΔΣ ΕΛΜΕ Ξάνθης) ,

Θεολόγης Ταμπάκης (δάσκαλος),

Κώστας Θεοδωρίδης, Nτόρα Μαντούδη (σύλλογος φοιτητών Ξάνθης, ΕΑΑΚ),

Έλλη Πανταζοπούλου, Πρωτοβουλία “Στην φυλακή οι δολοφόνοι της Zackie Oh”.

Ακόμη  θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική απεργία και συλλαλητήριο  και στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ στις 8.30πμ-11.30πμ την Τετάρτη 7/10 και συγκέντρωση στις 10.30 πμ στην πλατεία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ανοικτό χώρο, θα τηρούνται αποστάσεις, θα υπάρχουν αντισηπτικά και η χρήση μάσκας κρίνεται απαραίτητη.

«Φέτος συμπληρώνονται επτά χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πεντέμισι χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής. Η συνολική καταδίκη των 68 κατηγορουμένων, τόσο για τα επιμέρους αδικήματα, όσο και για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, είναι πλέον σαφές ότι αποτελεί μονόδρομο, ακόμα και για όσους αρχικά είχαν επιφυλάξεις. Καταδίκη γιατί πολύ απλά δεν είναι αθώοι», σημειώνεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση για την εκδήλωση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…