Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ειρηνικά επιλύθηκε το συμβάν στο 2ο Νηπιαγωγείο

Ειρηνικά επιλύθηκε το συμβάν στο 2ο Νηπιαγωγείο

1

Έδειξε μεταμέλεια η μητέρα- Πως δικαιολόγησε την πράξη της – Τι καταγράφεται στο Βιβλίο Συμβάντων της Αστυνομίας

 

 

Η νηπιαγωγός έπεσε θύμα ηλεκτρονικού “bullying” –Θα κινηθεί νομικά

 

 

Έληξε χωρίς ποινική συνέχεια το συμβάν με την επίθεση και χειροδικία που υπέστη νηπιαγωγός στο 2ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης την Τετάρτη το μεσημέρι. Η μητέρα δήλωσε μεταμέλεια και η νηπιαγωγός δεν κατέθεσε μήνυση όπως εξηγούνται όλα με ακρίβεια στο Δελτίο Συμβάντων της Αστυνομίας που έχει το «Ε» στην διάθεσή του και το παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα.

Έδειξε μεταμέλεια η μητέρα- Πως δικαιολόγησε την πράξη της

Σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ του «Ε» η μητέρα προσήχθη στην Αστυνομία. Όπως αναφέρεται και στο Βιβλίο Συμβάντων που καταγράφει όσα εκτυλίχθησαν μετά την προσαγωγή της, εξέφρασε την μεταμέλειά της για την πράξη της μπροστά στην νηπιαγωγό και το δικηγόρο της καθώς και την Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας που παρίστατο. Δικαιολόγησε δε την πράξη της στο γεγονός ότι ενώ θέλησε να μιλήσει με την νηπιαγωγό για τα προβλήματα που είχε το παιδί της στο σχολείο αυτή δεν ήταν πρόθυμη να την ακούσει. Απ’ την πλευρά της η νηπιαγωγός ανέφερε πως η συμπεριφορά της ήταν η αρμόζουσα. Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στην μητέρα και η υπόθεση έληξε ειρηνικά χωρίς περαιτέρω εμπλοκή με την αστυνομία ενώ η νηπιαγωγός δεν κατέθεσε μήνυση.

Η νηπιαγωγός έπεσε θύμα ηλεκτρονικού “bullying” –Θα κινηθεί νομικά

Και μπορεί το θέμα να έληξε μεταξύ νηπιαγωγού και μητέρας ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας θα έχει νομική συνέχεια με όσα αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. Η πλευρά της νηπιαγωγού θεωρεί ότι δέχτηκε “bullying” από άτομα που έκαναν ψευδείς και συκοφαντικές αναρτήσεις εναντίον της φωτογραφίζοντάς την, επιβραβεύοντας την μητέρα για την πράξη της και προτρέποντας για ακόμη πιο …δυναμικές συμπεριφορές.  Μάλιστα έχει εντοπιστεί από πού προέρχονται αυτά τα σχόλια και όπως αναφέρει η πλευρά της νηπιαγωγού θα κληθούν να λογοδοτήσουν στις αρχές. Επίσης έχει ενημερωθεί και ειδικός εξ Αθηνών στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Να σημειώσουμε ότι η νηπιαγωγός είναι έμπειρη και έχει υπηρετήσει επί 10ετία σε Ειδικό σχολείο, χωρίς ποτέ να έχει δεχτεί παράπονα ή αναλόγων ατυχών συμβάντων.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…