Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ευχαριστήρια Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης για τον Τοροσίδη

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης για τον Τοροσίδη

0

Πολλά τα μηνύματα αποχαιρετισμού στο διαδίκτυο για τον Αρχηγό της Εθνικής

Η απόφαση του Βασίλη Τοροσίδη να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια προκάλεσε μια σειρά από δηλώσεις εκτίμησης και ευγνωμοσύνης στα σόσιαλ μίντια. Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός φυσικά και στους οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της χώρας, ως αρχηγός της Εθνικής ομάδας για αρκετά χρόνια.

Και η ΠΑΕ Ξάνθης εξέδωσε μία ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Τοροσίδη, ένα «δικό» μας παιδί, όπως γράφει και όπως τον νιώθουμε όλοι οι Ξανθιώτες.

Γράφει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ:

«Μετά από μία αξιοζήλευτη καριέρα, ήρθε η στιγμή για το ξεχωριστό αντίο σε ένα “δικό” μας παιδί. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος με περισσότερες από 100 συμμετοχές με το εθνόσημο, στην ποδοσφαιρική του πορεία κατέκτησε πολλούς τίτλους, ομαδικούς και ατομικούς, με τους Συλλόγους των οποίων την φανέλα τίμησε.

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Ξανθιώτη Βασίλη Τοροσίδη για την αγωνιστική προσφορά του στην ομάδα μας, στα χρόνια που ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ανδρώθηκε και διακρίθηκε σ’ αυτό (2002-2007, 95 συμμετοχές/3 γκολ) και γενικά για την συνολική του παρουσία στην Ελλάδα, όσο και στην Ιταλία.

Είναι τιμή μας, που συνεισφέραμε στην σημαντική εξέλιξη του καταξιωμένου και παλαίμαχου πλέον, ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε από καρδιάς μια εξίσου ανάλογη καριέρα σε ό,τι επιλέξει να κάνει.»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…