Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Δοκιμαστικό Μάθημα Ballroom Latin

Δοκιμαστικό Μάθημα Ballroom Latin

0

 Σήμερα στις 18:30 στην Καπναποθήκη της ΦΕΞ

 Σήμερα, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στην Καπναποθήκη της Φ.Ε.Ξ θα πραγματοποιηθεί ένα ανοιχτό δοκιμαστικό μάθημα «Ballroom Latin», προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν τη μαγεία των λατινοαμερικάνικων χορών. Οι χοροί που διδάσκονται είναι Σάμπα, Τσάτσα, Ρούμπα, Τζάιβ και Πάσο Ντόμπλε, με διδάσκουσα την Βασιλική Κυριακίδου.
Στο χώρο θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενώ σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερόντων υπερβεί τον επιτρεπτό αριθμό ,θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας άφιξης.

Τμήματα Εκπαιδευτικών δράσεων

Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται από τη Φ.Ε.Ξ ημερίδες, εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια με θέματα σχετικά με την παράδοση και τη σύγχρονη δημιουργία. Λειτουργούν ακόμη εργαστήρια που δίνουν τη δυνατότητα να προσεγγίσει κανείς τα παραπάνω θέματα, σ’ ένα φιλικό περιβάλλον. Στόχος των εργαστηρίων και του πολιτιστικού προγράμματος, είναι να διαδραματίζει η Φ.Ε.Ξ. έναν ενισχυτικό ρόλο στις εκπαιδευτικές δομές του τόπου. Στα εργαστήρια συμμετέχουν κάθε χρόνο πάνω από 950 ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με το αντικείμενο της αρεσκείας τους. Παράλληλα οι πολιτιστικές δράσεις συμπληρώνουν την εκπαιδευτική γνώση, αφού φέρνουν σε επαφή τα μέλη με διακεκριμένους ανθρώπους κάθε χώρου. Επισκεπτόμενος την σελίδα της ΦΕΞ στο https://www.fex.org.gr/ μπορεί κανείς να ενημερωθεί για το πλήθος των δράσεων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

O Toquel live στην Ξάνθη

Θα παρουσιάσει τον νέο του δίσκο «1111» στο Misirlou την Παρασκευή 5 Απριλίου Ο Toquel παρ…