Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήλωση περιφερειάρχη για τον πρώτο χρόνο διοίκησης

Δήλωση περιφερειάρχη για τον πρώτο χρόνο διοίκησης

0

 Χ. Μέτιος: «Απέναντι στις νέες, μεγαλύτερες προκλήσεις, τις οποίες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, θα ανταποκριθούμε με την ίδια αποφασιστικότητα»

 Σε δήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους διοίκησης προχώρησε ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, αναφέροντας: «Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την ημέρα που αναλάβαμε και επίσημα τη Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετά τη νίκη που μας έδωσαν οι πολίτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Στο χρόνο που πέρασε ήρθαμε αντιμέτωποι με κρίσεις και πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι οποίες συχνά υπερέβαιναν τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας. Αντιδράσαμε πάντοτε με ψυχραιμία, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Τα καταφέραμε και έτσι θα συνεχίσουμε. Παράλληλα, εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την υλοποίηση και τον εμπλουτισμό του σχεδίου μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας. Συνεργαζόμαστε αλλά και διεκδικούμε από την κυβέρνηση, εργαζόμαστε παραγωγικά με τους Δήμους και με όλους τους φορείς, συνθέτουμε απόψεις. Απέναντι στις νέες, μεγαλύτερες προκλήσεις, τις οποίες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, θα ανταποκριθούμε με την ίδια αποφασιστικότητα.

Με δουλειά, σχέδιο και επιμονή συνεχίζουμε το έργο μας για τον τόπο και τους πολίτες.»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τους 42 υποψηφίους στις ευρωεκλογές παρουσίασε ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Ανάμεσά τους ο Βασίλης Μπέλλος, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του …